Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
804
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2.el dizel otomatik leonlar neden fazla
D
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

2.el Leon almayı düşünüyorum, baktığım kriterler 2015 model maksimum 20.000 kmde dizel otomatik olanlar, fakat henüz 10.000-15.000 km bandında çok fazla satılık dizel otomatik leon var hepsi de 2015 model, neden bu kadar çok satılık var sizce? Ayrıca sıfır fiyatı şuan 79.000 lira, gittim fiyat aldım düz style paketi 73.000 liraya bıraktılar, ancak henüz 1 yaşına gelmemiş 2015 leonların fiyatları ise 62-63 bin lira civarında, tamam 2.el fiyatı sıfır kadar olmaz ama 6 aylık aracın fiyatınında 10.000 lira birden düşmesi bana mantıklı gelmiyor, aynı aracın 1.2 TSI otomatiklerine bakıyorum sadece 25 tane 2.el ilanı var bunun sebebi nedir alanlar çok memnunda kimse satmak mı istemiyor, bu mantık doğruysa dizel otomatik alanlar memnun değilde elden mi cıkarmak istiyorlar? Açıkcası dizel otomatik leonlar konusunda bu yazdığım sebeplerden dolayı kafam karıştı.

Fikri olan paylaşırsa sevinirim.

Teşekkürler.



T
8 yıl
Yarbay

Sanırım yıllık kiraya verilen arabalar satılıyor.Bizde bu hafta 2 yılığına kiralayıcaz mesela


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dogus_83
Z
8 yıl
Teğmen

benim duyduğumda buna benzer garenta gibi 2-3 kiralama şirketleri ellerindeki arabaları elden cıkarmış, muhtemelen bundan kaynaklıdır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: zanka

benim duyduğumda buna benzer garenta gibi 2-3 kiralama şirketleri ellerindeki arabaları elden cıkarmış, muhtemelen bundan kaynaklıdır.

Kiralama şirketleri henüz 1 yaşını doldurmamış 15.000 km deki araçlarını neden elden çıkarsın ki? İlginç.



E
8 yıl
Yüzbaşı

Kiralama şirketleri araçları filo indirimi ile alıyor.. Senin benim verdiğim paralara değil.. Değer kaybı yaşamaması için az km de satışa çıkartıyor.. Garenta 10-15binde Central Rent a Carda ise 10bin km geçmeyen araçlar satışa çıkartılır.. Zaten ucuza aldıkları araçları kiralayarak para kazanır ve degerini yitirmeden yüksek fiyata satar.. Yoksa nasıl altından kalkacaklar o kadar aracın bakım masrafı lastiği vs ile..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.