Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1802
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Packard Bell TJ75 serisi cpu upgrade . .
C
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar . .

i5 430m işlemcimi saat hızı biraz daha yüksek olan 480M veya dengi bir işlemci ile ya da hm55 çipsete destek veren 740QM serisi bir i7'ye yükseltmeyi düşünüyorum . Ssd taktıktan sonra dota2 , cs:go gibi grafikleri gün geçtikçe iyiye giden iki oyunu çok rahat şekilde oynayabiliyorum bilgisayarda şuanda . Aynı zamanda Autocad 2015 , 3ds max 2014 , google sketchup 8 pro gibi modelleme/ çizim programlarını rahat ve akıcı şekilde kullanabiliyorum ancak kaşıntı geldi mi duramıyor insan

Merak ettiğim konu ise özellikle i7 serisinden bir işlemci alır isem soğutmada olası bir sorun yaşar mıyım ? malum 740qm ve denkleri 45nm ve cpu üzerinde soğutucu temas noktası da i5'lere göre daha geniş . Mevcut soğutma sistemi yeterli soğumayı sağlar mı kararsız kaldım . Daha önce cpu yükselten birileri varsa deneyimlerini aktarırlarsa memnun olurum . . İyi forumlar . .



J
8 yıl
Yüzbaşı

laptoplarda işlemci değişimi yapılmıyor diye biliyorum anakartla tümleşik geliyor diye biliyorum

Edit: Üstte yazmışsın zaten görmemişim modeli





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeffrey Dahmer -- 20 Aralık 2015; 19:19:27 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Jeffrey Dahmer

laptoplarda işlemci değişimi yapılmıyor diye biliyorum anakartla tümleşik geliyor diye biliyorum

Edit: Üstte yazmışsın zaten görmemişim modeli

işlemci tıpkı masaüstü donanımı gibi soketli şekilde , çıkabiliyor . Daha önce macun tenilemesi , kurum temizliği yaparken çokca inceleme fırsatım oldu .



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.