Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
780
Tıklama
0
Öne Çıkarma
peugeot 308 dizel Hyundai i30 dizel,Elentra dizel mi yoksa kia ceed sizelmi?
T
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,

Şuan 308 dizel sahibiyim para biriktiriyorum biryandan da araba araştıryorum.Sıfır alamayabilirim ama az kullanılmış temiz bir dizel alma ihtimalim olabilir.Muhtemelen bütçem 65.000 TL kadar olucak.Çok kararsızım abidem elentra var benzinli bir kaç kez kullandım yeni i30 test sürüşü yaptım ardından yeni 308 ilede sürüş yaptım yeni 308 bunların içinde çok daha kaliteli geldi bana.Sizin öneriniz nedir?Siz olsanız hangisine karar verirsiniz?Daha once hiç Renault kullanmadım ama geçen yeni megane nin çıkacak olanın resimlerini gördüm oda hoşuma gitti .Malum dizel motoruda çok başarılı.İ 30 ile Kia konusunda tereddütlerim var bir çok kişi arabanın çok yatığını ve performansının hdi motorlardan daha düşük olduğunu yazmışlar.Bu kadar para verip pişman daolmak istemiyorum .

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



O
10 yıl
Yarbay

Ceed bence saydıklarının içinden görüntü olarak hepsinden daha dikkat çekici. Bu benim görüşüm.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozr2pkr -- 17 Aralık 2015; 14:58:21 >

T
10 yıl
Yarbay

Mevcut arabanızdan bu araçların hiçbirine geçmeye değmez yerinizde olsam ikinci el v40 veya a3 sportback kovalardım.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

R
10 yıl
Yarbay

Kafanız allak bullak olmuş seçenek çok olunca. 308 ile devam edin. 2014 model temiz 1.6 dizel Allure bulursunuz



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.