Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
3548
Tıklama
0
Öne Çıkarma
IPHONE 6 PARMAK İZİ OKUMAMA SORUNU
L
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yaklaşık bir senedir ıphone 6 kullanıcısıyım çok sık olmasada arada bir parmak izi okumama sorunu yaşıyorum birde geçen 6s le kıyaslayınca moralim bozuldu 6s te o kadar cabuk görüyo ki ana. Ekranı göremiyosun 5s ve 6 kullananlar sizdede böyle bir sorun oluyomu yoksa benım donanım olarak bir sıkıntımı var



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
8 yıl
Binbaşı

Yenisi çıkana kadar hızlı geliyordu ama son modelde revize edilince yavaş gelmesi normal. Sonuçta bir farklılık olacak aralarında.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
8 yıl
Yarbay

Hiç heveslenme bence. 6S'deki okuma hızı normal değil. Sadece kilit ekranındaki bildirimlere bakmak için ekranı açmaya bile izin vermiyor, anında okuyor parmak izini ve kendini ana ekranda buluyorsun. Power tuşu da yanda olduğu için cihazı onunla etkinleştirmek pratik olmuyor. 6S'deki TouchID keşke daha yavaş okusaydı.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

L
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bazen sinir edıyo ama ben ıkı baş parmagımıda tanıtmama ragmen sadece sağ parmakla açıyo



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
8 yıl
Yarbay

6s de parmak izi okuma sensörünün cözünürlügünü iyice arttirdilar sebebi bu,ayrica kenardaki halkaya parmak tam degmeli yoksa touch id calismaz calissada bazen okur bazen okumaz,ozellikle jelatin cam filmi falan o halka kisimdan toz cekebilir ona dikkat et derim,id zaten asagida kaliyor bu da etken ve cok soguk yada sicak havalarda parmak uclari büzüştüğü zamanda okumada zorlanıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.