Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
351
Tıklama
1
Öne Çıkarma
OKÇU KRALİÇE?
S
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Resimde görülen kraliçe, daha doğrusu yaz başında yapılan güncellemede artık duvara takılmayacak diyerek ne yapacağı belli olmayan hale getirelen yancı kraliçe, teslayı aldıktan sonra sizce hangi birime yönelecektir? Hele ki en yakın birim köy binası gibi görünürken?
< Resime gitmek için tıklayın >

Cevabını da vereyim mantıklı tahminlerle konu şişmesin.

Köy binasını pas geçip bir yıldızı almayan bu yancı kraliçe, barbarı oklayan okçu kulesi de işini bitirsin diye müsade edip nasıl olduysa okçu kulesinin arkasındaki hava savunmaya çalışmaya başladı. Galadon'un max th10 3 yıldız videolarından şüphe etmemek elde değil. Arkadaşlar istek yapmış spcell de buglu kraliçe ayarlamış olsa gerek..
< Resime gitmek için tıklayın >

Merak edenlere; Bu kraliçe binayı almadı, gerek görmedi, ilk resimde gördüğünüz bina hariç ne varsa hepsini temizledi, o arkada görülen gariban okçular aldı binayı ve öyle 3 yıldız oldu.
< Resime gitmek için tıklayın >



4
8 yıl
Yüzbaşı

saldırdığın köyde kraliçe dolanırken kraliçenin tam altından tesla çıkarsa tesla yok olana kadar kraliçe hareketsiz donmuş bir şekilde duruyor tesla yıkıldıgı anda hersey normale dönüyor bunu güncellemede düzeltirler umarım hiç başıma gelmedi 2 videoda gördüm bu arada yanlıs anlaşılmasın siz bir köye saldırıyorsunuz köyün kraliçesi yani savunana kraliçenin başına geliyor bu saldıran kişinin kraliçesi değil



S
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bina önünde çok satış yedik yukarıda oynarken. Düzen satışa musait ise kraliçeyi en son yollardım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.