Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
548
Tıklama
0
Öne Çıkarma
lg g3 ekran kırıgı yardım
A
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

merhaba arkadaslar lg g3 32 gb kullanıcıyım telefonum su anda arızalı kullanamıyorum once telefonu cebimde unuturak havuza girdim bir gun beklettikten sonra actım calistı kullanmaya devam ettim daha sonrasında ise ekranı kırdım telefonum paralel ithalat yoluyla almıstım ben ekran kırıgı icin lg turkiye servisine yolladım ana kartta sıvı temeası oldugu bu sekilde yapamayacaklarını soylediler ve geri yolladılar telefonum calısıyor kartı taktıgımda arama geliyor fotograf cekiyor cekme sesinden duydugum kadaarıyla bu telefonu yaptırabilirmiyim boyle bir olay basına gelen varmı acaba?



H
8 yıl
Yüzbaşı

Servisin yaptıgı tamamen dogru hamle CİHAZ su almıs teknik servis acıcak baska yerleri arıza vericek cünkü hic belli olmaz adam acar cihaz komple elinde kalır anakart gider veya baska bir şey olur zaten su yemiş cihaz elbet bir gün patlak vericektir normal teleoncularda yaptırırsan elinde patlama olasıgı yüksek


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
8 yıl
Teğmen

bi kontak sprey al içini ac fırçala hocam iyice kurut düzelir.
sonra bi şeklde ya kullanır yada satarsın


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

tesekkurler hocam telefon icinde fotolarım kaldı onun icin bir cozum cıkarmı die arastırıyorum artık yeni tel aldım



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.