Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1051
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2012 Focus Trend x Vs Titanium
D
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhabalar

2012 focus arayışındayım bir süredir. Çeşitli araçlar ile ilgili kafa karisikligimdan dolayı birkaç konu açmıştım. Şimdiki sorunum trend x ve titanium arasında kalmam. Trendx donanım benim için yeterli önceki aracim megane 2 1.4 98HP benzinli idi ve aracın cansizligindan çok sıkılmıştım bu yüzden dizel bir arac alayım dedim ancak bütçe malum. Trend x ile titanium donanım arasında 6 bin tl fark var ancak benim tek istediğim 115 hp ve tork farkı onun dışında trend x benim için makul bir donanım. 95 ve 115 hp motorlar arasındaki performans farkı çokmudur? 95 hp eski aracim daki hissizligi yaratır mı ? Veya yazılım chip uygulaması ile 115 yapsam motor ömrüne yansıması nasıl olur ? En az 4 5 yıl kullanılacak alınacak arac



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
8 yıl
Onbaşı

D
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Konu aslında doğru yerde ancak genele taşısam daha etkili olur


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
8 yıl
Teğmen

focus 2012 titanuim 115 hp kullanıcı olarak tavsiye ederim. Performans olarak baya tadmin edici olacaktır. focus 95 hp kullanmadım ama yazılımla uğraşarak harcıyacağın zaman ve arayış içerisine girmektense 115hp lik bir focus almanız daha az yorucu olacaktır. Sonuçta 4-5 sene bineceğiniz bir araba için biraz fedakarlık yapmak gerekecektir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.