Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1086
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: corsair ssd alıcam yardım!!
F
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

''hatta bu konuda bana baskı yapan kişiler doluydu forumda bunlardan biride böyle konu açması çok acayip olmuş.'' bu yazdığınızdan sonra, halen ''sana bir şey demedim'' demeniz gerçekten manidar. ''Bunlardan biride böyle konu açması'' derken kast edilen kimdir ? ''Böyle bir konu açması acayip olmuş'' falan, Allah aşkına bunlar nedir böyle ? Ben size veya bir başkasına mı soracağım konu açarken ?

Ortada fol yok yumurta yok siz birdenbire konuya gelip, böyle yorumlar yazıyorsunuz. Ben sizi bir yerde haberdar ettimde hatırlamıyor muyum ?

Lütfen bu tartışma içerikli mesajlarınızı silin, ben de sileceğim. Konu ile alakalı yazacağınız bir şey yoksa, uzatılacak bir tarafı da yok.


şunu anla şahsınla ilgili hiç bir sorunum yok sorun yok SORUN CW dir sen değilsin
sana karışma hakkımda yok istediğin şekilde konu açarsın yok kastediğim şahsın kişiliğin de değil

bak büyük yazıyorum anlatmak istediğim durum şu CW idi konusu idi sen değildin şahsın kişiliğin değildi sadece konu CW DİR SEN değilsiin

ben hala sen değilde cw bahsediyorum anlaşılması dileğiyle
artık cw konusunda hiç bir şey yazmak veya anlatmak istemiyorum bıktım nefret ediyorum bu konudan..

benim bir yıl öncede hedefimde amacımda cw vardı o zaman bile yanlış anlaşılmıştım daha o zaman vram olayı çıkmam kimseyle sıkıntım yoktu olmazda ama benimle çoğunun oldu

ancak yaşayan biliyor ..başına gelmeyen nerden bilsin ki

burada da SENİ kasdetmiyorum
...

konu bahsedilen anlatılmak istenen cw dir sen değilsin



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.