Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
367
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ses kartı sorunu
F
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşın onboard ses kartında hasar olduğu için ses cızırtılı geliyordu.Biz de gidip ucuz bir ses kartı aldık.Ses kartının kutusunda model olarak CS4620-4Channel Pci ses kartı yazıyor.

Sürücüyü yüklerken xindows xp uyumsuz hatası veriyor.Biraz zor olsada sürücüleri yükledik.Ses bir süre çalışıyor ama sonra hata vermeden kesiliyor.

Sorun ses kartının uyumsuzluğu mu yoksa bilgisayarda mı?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozenmetal -- 25 Aralık 2006; 2:26:25 >

C
17 yıl
Binbaşı

arkadaşım sanırım ses kartını kaldırıp tekrar yüklesen olur ama yüklerken sürümü güncelle de brpvseden cd yi sec o da olmazsa xp in eskimiştr belki format at veya yeni xp kur


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
17 yıl
Yarbay

Ses kartında değil de sesi aldığın aygıtta (hoparlör , kulaklık) bir problem olabilir. Ses sürücülerinin çakışma ihtimali de yüksek.
Ayrıca onboard ses kartını bios tan iptal edip tüm sürücülerini silmelisin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
17 yıl
Binbaşı

aygıt yöneticisinden onboard ses kartının sürücüsünü kaldır, sonra da biostan onborad ses kartını iptal et..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Windows temiz.Yeni yükledik.Ses sitemini de yeni aldık.Ayrıca sistemi diğer bilgisayarlarda denedik, temiz çalışıyor.Onboard ses kartı sanırım bizlere ömür.

Bios'tan onboard u iptal ettim.Sürücüleri tekrar yükledim.Bu sefer sık sık kesilmeye başladı.Ben de ses kartının yerini değiştirdim.Bu sefer oldu gibi gözüküyor bakalım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.