Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
686
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nakil de 18.günüm
R
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar

25.10.2015 tarihinden nakil başvurusunda bulundum. nakil başvurusuna bulunmadan önce yeni taşındıgım küçükçekeme bölgesinin alt yapı sorgulamasını yaptırdım. fiberden hipernete geçebileceğimi dile getirdiler. tivibudada hiçbir sorun yaşamayacağımı dile getirdiler.Nakili onayladım.
28.10.2015 tarihinde tekrardan aradım nakilin akibeti için. nakil iptal olmuş ve sebebi sistemde yazmıyor.tekrardan nakil başvurusunda bulunduk. bu süreç içinde yoldan geçen telekom saha ekibine rastladım.Kendisi sağolsun çok yardımcı oldu. benim oturduğum sitenin e bloğunda hipernet olmadığını kuyunun hazır ama kutunun aktif hale getirilmediğini. 50 mt aşağıya taşınsaydın hiper hizmeti alabileceğini dile getirdi :)
Küçükçekmece türk telekoma gittim Avcılara gönderdi avcılar telekoma gittim. müşteri hizmetlerini aramamı söylediler. Ben kime gidicem arkadaş btk ya yazdım şikayet sitelerine yazdım. 04.10.2015 tarihinde müşteri hizmetlerine bıraktığım şikayet hala beklemede sonuçlanmadı.
Para pul gözümde değil tahahüt falan dinlemicem iptal ettiricem. ettiremiyorum. En sonunda telekom binasının önünde kendimi yakıcam ya Lanet olsun böyle şirkete birde platin müşterisiymişiz böyle hizmetmi olur ya



B
8 yıl
Yüzbaşı

sabır et bu hükümetle herey mümkün



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.