Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1615
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yemeksepetinde yaşadığım garip olay (Dolandırıcılık?)
C
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bu akşam eve geldiğimde mailimi kontrol ettim ve yemeksepeti üzerinden 223 liralık siparişimin onaylandığını görünce şok oldum.

Hemen YS müşteri temsilcisine bağlandım, siparişi kendimin vermediğini anlattım vs. Bankasnızla görüşün biz bilgi veremeyiz dediler.

Ödeme online yapılmış hemen kayıtlı kartlara baktım biri benim kartım diğeri büyük ihtimalle başkasına ait başka banka kartı iki kayıt vardı hemen ikisini de sildim.

bankaları aradım kartlarımı iptal ettim.

Benim kartlarım kullanılmamış bunu öğrendim. Ancak bu bir yemeksepeti sistem arızası mı yoksa birisi bir şekilde benim hesabıma girdi de başkasının kartıylamı sipariş vermiş orasını anlayamadım.

işin kokusu yakında çıkar ama bilmiyorum ne olacak?

bu tarz birşey başına gelen var mı?



R
8 yıl
Yarbay

Bugünlerde calinti kredi kartıyla alisveris olayları çok arttı. Lütfen webde sanal kart kullanalım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
8 yıl
Yüzbaşı

Daha önce bir illegal Türk forumunda da görmüştüm adam konu açmıştı karnı aç olan var mı diye birinin yemeksepetine girip yabancı cc ile herkese sipariş vermişti.Harcama senin kartından yapılmadıysa çok da sıkıntı değil en kötü çalınan kartın sahibi dava açar senin hesabından yapıldığı içinde seni duruşmaya çağırırlar o da bir ihtimal yani.



A
8 yıl
Yarbay

Kredi kartı alışverişe kapatmayı unutursan kredi kartı bilgilerinle rahatlıkla 3d securesiz sipariş verebilirler ama sen benim kartlarım kullanılmamış diyorsun. Benim Yemeksepeti hesabımı da bir arkadaşım kullanıyor o da kendi kartıyla ödeme yapıyor bazen bana bildiri geliyor. Çok sıkıntı yaratmamak gerek. Yemeksepeti hesabını bilen birisi aç kalmıştır sipariş vermiştir. :p





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 31 Ekim 2015; 23:58:32 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.