Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
927
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Turkcell mi teknoloji devi?
O
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

bugün 6S plus almak için bir Turkcell bayine uğradım.
4S'den beri taahhütlü iPhone satın alıyorum ve taahhüt bittikten sonra telefonumu yenililiyorum. Cihaz yenilemelerim bu yüzden hep "S" modellere denk geliyor... Neyse sözü uzatmıyayım...

Bayiye talebimi ilettim. Bayi kimliğimi aldı ve işlemleri yapmaya başladı. İşlemi yapan arkadaş, ödenmemiş açık bir faturam olduğunu söyledi. Ben de böyle birşey olmasının mümkün olamayacağını, faturamın otomatik ödeme talimatı olduğunu söyledim. Bu arada hemen Garanti Bankası uygulamasından faaturanın ödenip ödenmediğini kontrol ettim.

Fatura dün itibariyle ödenmişti. Bu bilgiyi personele ilettim. Ancak personel sistemde fatura açık kaldığı için işlem yapamayacağını söyledi. Peki deyip tam bayiden ayrılıyordum ki, POS'tan isterseniz fatura bedelini çekelim, bir sonraki ay mükerrer çekilen işlemden dolayı bugün çektiğimiz bedel size önümüzdeki ay iade olsun dediler. Peki deneyelim dedim.

Ancak POS'dan işlem denediklerinde "açık faturam" olmadığına dair bir hata mesajı aldılar.
532 Platinum'un hattına yönlendirdiler zira burada bir gariplik var siz müşteri hizmetleri ile bir görüşün dediler...

Müşteri hizmetlerini aradım...
Karşıma çıkan bayana, aslında olmayan bir borcum var... Ama sizin ekranlarınız bunun olduğunu iddia ediyor. İyi kapatın borcu ödeme yapayım dediğimde de borcunuz olmadığı için ödemenizi alamıyorum diyorsunuz, dedim.

Kontrol edeyim dedi ve sonrasında beni teyit eden bilgiyi verdi. Gerçekten böyle bir durum var ama bizim buradan yapabileceğimiz birşey yok dedi. Gün içerisinde otomatik ödemenizin sisteme aktarılmasını bekleyeceğiz, dedi.

Müşterisini kendi kifayetsiziğinden eli boş göndermek demek sanırım bu. Koskoca teknoloji firmasının (yani en azından kendisinin öyle olduğunu iddia ediyor) bu ödemeleri real time değil de hala batch ile sisteme gömüyor olması gerçekten saçmalık...



M
8 yıl
Yüzbaşı

Hocam olur boyle soyler, yazil valla bir gun daha sabretsen ne olucak senin sanssizligin bu hemen turkcellee giydirmissin usunmemis yazmissin birde o kadar...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Wiggle -- 23 Ekim 2015; 17:18:43 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @oldboi
O
8 yıl
Yüzbaşı

Hocam banka ile alakalı.Sülalede bankacı çok oradan biliyorum.



O
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bende bankaciyim. Banka ile alakasi olsa pos ile islem yapmak istediklerinde borc gorunur. Bankadan odendi bilgisini almislar ama sistemlerine yuklememisler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.