Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
934
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Van Persie ile 2. Ortega vakasi yasanir mi?
S
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Van Persie ile Antrenor arasindaki gerilim surerse sanki Van Persie yi kaybedecegiz gibi duruyor.

Bu kadar unlu ve pahali bir oyuncuyu saha kenarinda tutmak ne kadar dogru sizce?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
9 yıl
Er

Bu adamlar profesyonel adamlar.Bizim Türk oyuncular gibi bi taraflarına süs verip duygusala bağlamazlar.Adam 89 da oyuna girer yine canla başla mücadele eder.Yok gole sevinmemiş,ayağa kalkmamış hikaye.Çıkar görevini yapar.İşi bitti mi de çeker gider ülkesine.



&
9 yıl
Yüzbaşı

Yahu bi dünya konu açtınız, söylemeyim söylemeyim diyorum da bu adam 32 yaşına gelmiş. Hollanda Milli Takımında bile antrenörün maç öncesi henüz istediğim seviyede değil açıklaması var. Vitor da aynı şeyi söylüyor.

FB den gitse nereye gidecek? Zaten uzun soluklu maç maratonunu kaldırabilecek olsa Manu ile yola devam ederlerdi. Şuan bariz görünen şey RVP nin yürüyerek oynaması. O uçan kafayı atan adamdan, o pres o baskıdan henüz eser yok.

Attığı gollere bakın, ön direkte top bekliyor ve tık diye bırakıyor ağlara. Bunun için ekstra bi gayrete gerek de yok ki. Tamamen çizgiye inen futbolcunun RVP ye al da at demesi.

Eğer sonradan girdiğinde işe yarıyorsa sonradan girsin beyler. Tamam büyük oyuncu ama hala 25 yaşındaki haline göre yorum yapıyorsunuz.

Manu da yedek olarak düşünülen bi oyuncunun Avrupa nın dev takımlarında banko 11 oynaması bana pek de olası bi ihtimal olarak gelmiyor. Yani FB den sonra her Hollandalı gibi ülkesine dönüp jübilesini orda yapacak diye düşünüyorum. Bi yere gideceğini sanmıyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.