Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
846
Tıklama
0
Öne Çıkarma
'Eureko Sigorta' nasıl bilirsiniz?
B
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Az önce euroko sigorta adında bir firmadan çok uygun bir kasko teklifi aldım. Aslında cumartesi günü Allianz sigortaya çalıştığım sigorta firması aracılığıyla kaskomu yeniletmiştim. Ama adamlar kredi kartı bonusu dahil yaklaşık 470 tl daha iyi teklif yaptı. Tecrübe edenler paylaşırsa sevinirim. Duruma göre diğer kaskoyu iptal ettireceğim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Takip



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
9 yıl
Yarbay

Şu an sizin Eureko kullanıyor olmanız şirketin iyi olduğu manasına gelmez.Benim kaskomda Eureko , tek bildiğim şey diğerlerinden ucuz olması.
Sigorta şirketleri kaza yaptıktan sonraki performansları ile değerlendiririlir , kaza geçiripte Eureko deneyimi paylaşılmalı , ne kadar zamanda ödüyor işi yokuşa mı sürüyor vs vs ...



B
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hocam kaza vs. durumunda herhangi bir sıkıntı yaşattılar mı? Ödeme konusunu geciktirdikleri ile ilgili şikayetler okudum. Birde acenteden mi yaptırdınız yoksa banka, bayii gibi aracı firnadan mi?
Teklif çok cazip. 100-200 gibi vir rakam olsa hiç uğraşmam da 470 tl cezbedici. Kapsam olarsk 1490 tl ye yaptırdığım Alianz'dan bir eksiği yok. Hatta fazlası var.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Brky
F
9 yıl
Yarbay

Aracımın kırılan ön camını orjinali ile değiştirirseniz fark almayız dediler. Fark almadılar ancak 668 lira olan kaskom bir sonraki dönem azalması yerine 980 tl oldu. Sebebide cammış


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hocam aynı şeyi ben Ak sogortada da yaşadım. Kasko poliçesine hasarsizliği bozmaz yazslarda bir sonraki dönemde risk seviyenizi yüksek görüp yüksek fiyatlandiriyorlar.
Bir de şöyle bir durum var mesela , size başka bir aracın çarpması sonucu %100 karşı tarafın suçlu olduğu bir kazaya bile karışsanız, kasko fiyatını arttırıyor bir yıl sonra. Sözde hasarsizlik bozulmuyor ama prim yükseliyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahaman -- 31 Ağustos 2015; 23:17:42 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @freeman6161
A
8 yıl
Çavuş

arkadaşlar merhaba, eureko sigorta tüm branşlarda olduğu gibi kaskoda da %100 güvenecebileceğiniz bir firma.
dağıtım kanalı olarak ağırlıklı bankayı kullanması nedeni ile sigortalıların yani müşterilerin memnuniyetine oldukça önem vermekte.
sektörde en çok kullanılan ürün kasko+trafik olması nedeni ile buradan ulaşılan kesim memnuniyete çok daha etki eden bir kesim olduğundan her yıl kaskosunu daha da mükemmel hale getirmeye çalışıyorlar.
özellikle büyük şehirlerde kaza esnasında verilen ilave hizmetler ile; vale gibi, hasar memnuniyetini daha da yukarılara taşıyabilir.

hasar sonrası fiyat politikası konusunda tüm firmalar gibi tamamen istatistik ile ilgili bir surum. ödediğinizden fazla hasar almışsanız sonraki sene fiyatınız artabilir.
ancak bunda rücular kazalar etki etmez.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl
Yüzbaşı

eureko sigortayı kullanmış başına bi iş gelmiş olan birine sormak lazım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl
Yarbay

hiç çalışmadım fakat garanti bankasının işbirliği yaptığı firma.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.