Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1332
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hazırda beklet i etkinleştiremiyorum.
G
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar denetim masasından güç özelliklerinden Hazırda beklet seçeneğini etkinleştiremiyorum. tıklayıp tamam a bastığım zaman güç ilkesi yöneticisi hazırda bekleme dosyasını ayıramıyor, dosya başka bir işlem tarafından kullanıldığı için dosyaya erişilemiyor hatası veriyor.

görev yöneticisinden programları sırayla kapatarak denedim ama olmadı. microsoft un destek sayfalarında da gezdim herhangi bir bilgi bulamadım. xp nin güncelleştirmesi var mı acaba bu iş için.

bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsunlar lütfen. hazırda bekletmesi olmayan bir notebook olmaz bence :(



A
17 yıl
Yüzbaşı

normal şartlarda dediğin gibi etkin olması lazım. hazırda bekletmenin etkin olabilmesi için yeterli miktarda yer olması lazım ayarlaı ve o anki programları n durumlarını.

fakat bahsettiğin şey windowsun kendi alt programlarından kaynaklanıyor olabilir. benim tavsiyem güvenli kipte açıp o şekilde denemen. bi de o şekilde dene bakalım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

güvenli kipte açtım güç yöneticisinde hazırda beklet fonksiyonu hiç çıkmadı.

arkadaşlar yaması falan var ise gönderin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.