Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1739
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TTNET TAAHHÜT EDİLEN VE ALMAM GEREKEN HIZI VERMİYOR.
O
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar böyle bir durum var, sizinde başınıza gelebilir diye paylaşmak istiyorum, şikayetimi kopyalayıp yapıştırıyorum, bilginize.

------------------------------------------------

3-4yıldır TTNET internet ve Tivibu ev kullanıcısıyım. İnternetim 8mbps hız düşmeyen tarife (taahhütlü 99 TL ödüyorum) 1 aydan beri Tivibu da HD kanal izlerken almam gereken 8mbps AKK siz interneti alamıyorum. 1 ay önce TTNET'in verdiği modem arızalandı gelen ekipler hızımı düşürmüş.

Tivibu HD kanal ınternetimden 6 Mbps kullanıyor. Almam gereken hız 8mbps, modem arayüzünde TTNET'in tanımladığı hız 11 Mbps, 14mbps olması gerekiyor bir ay öncesine kadar böyleydi. Hat değerlerimde bu hız için elverişli. Tivibu da kanal açıkken 8mbps almam gereken hızı 6mbps olarak alıyorum. TTNET'e yaptığım şikayet başvurularında hızınız normal deyip kapatıyorlar telefonu.


taahhüdüm olduğu için iptal edemiyorum, ttnet'i kimseye tavsiye etmem, teknolojiden bir haber olan bilişim şirketi, yabancı şirketlerin elinde bulunan tekelci zihniyet.

------------------------------------------------



C
9 yıl
Teğmen

Allah sabır versin arkadaşım. TTNET te müşteri hizmeti diye bir şey maalesef yok. Acilen bu konudaki tekelin kırılması gerek. TTNET e mahkum edilmemeli insanlar.
Bi de böyle bi durum var : http://forum.donanimhaber.com/m_109337572/tm.htm



_
9 yıl
Yarbay

TTnet hıza müdahaleyi canı isterse yapıyor hele eski hızımı verin derseniz santral yetkilisine topu atıyor. En güzeli santralinizde ilgililere ulaşmak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @OzgrTM
H
9 yıl
Yüzbaşı

Santral ile görüş direk orda çalışan orta yaşlı abiler daha babacan oluyor kırmıyorlar sizi ne istersen veriyor hızı paketine göre tabi :) bizimkisi öyleydi en azından.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

teşekkür ederim, santraldeki amcaların yetkisi varmı hız değişikliği yapmaya? öyleyse bir deneyeyim.

telekom müdürlüğünü demiyorsun değilmi, ilçedeki santrali diyorsun?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzgrTM -- 25 Ağustos 2015; 17:16:10 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @SpecialOperations
H
9 yıl
Yüzbaşı

@Ozgr Evet ilçe santrali. Numarasını bilinmeyen numaralar servisinden öğrenebilirsiniz bilmiyorsanız.




Bu mesajda bahsedilenler: @OzgrTM
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.