Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
468
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Komik Bir Soru Olabilir Bir Bakar Mısınız
T
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Ya TURKCELL Superonine geckmek icin turkcell hattımız mı olması gerekiyor bide bu turkcell tv hizmeti nedir tam olarak arastırdım ama pek anlayamadım normal uydu gibi bisey mi tele yuklenen bi uygulamamı nedir ?



S
9 yıl
Yüzbaşı

hayır turkcell hattı olması gerekmiyor. ama fiber olanı var adsl olanı var internet olarak. hiçbirinde turkcell hattı olması gerekmiyor. turkcell tv televizyon kanallarının ağırlıklı olarak kullanıldığı bir platform. turkcell tv aboneliği pc ve mobil olarak izlenebiliyor. yada dsmart, digitürk gibi uydu alıcısı tipinde set top box denilen ama modemden yayın alınan bir çeşit platform. örnek olarak digitürk var ve bunun birde digiplay adı verilen internet üzerinden izleneni var. turkcell tvde bu çeşit bir platform. umarım doğru anlatabilmişimdir.

not: turkcell tvyi internet üzerinden izlenecekse eğer turkcell hattı olanların bazı avantajları varmış sanırım. yani 3g kullanırken kotadan düşmemesi gibi. ama tam bilgiyi turkcell tv detaylarında görebilirsiniz.
gerçi ben modemden bağlanıyorum kota gdiyormu turkcell tv kullanırken bilmiyorum ama fiber aboneleri için kotadan gitmiyormuş turkcell tv kullanımı deniliyor. ne kadar doğru bilmiyorum bu konuda. umarım yardımcı olabilmişimdir. ayrıca soru komik değil. gayet normal bir soru. bilmemek değil öğrenmemek ayıp. öyle değilmi?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 19 Ağustos 2015; 1:52:09 >


Bu mesajda bahsedilenler: @TDKmara
T
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Cok saol bilgilenlendirme icin anladim anladim merak etme : )



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
9 yıl
Yüzbaşı

umarım yanlış anlamamışsındır. anlatmadan kastım senin anlaman değil benim doğru bir şekilde anlatabilmemdi. umarım yardımcı olabilmişimdir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Çavuş

gerekmiyor sanırım



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.