Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
499
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sistemim ve sorunum
G
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

merhaba beyler sistemim şöyle;

nvidia geforce gtx 550 Ti ekran kartı
amd athlon II X3 445 processor 3 çekirdek 3.1 ghz işlemci
2 gb ram

bugüne kadar fazla bir sıkıntı yaşamadım 64 bit windows 7 kurdurdum fifa 15 oynamak için oyun dil ekranından sonra kapanıyor sürekli bütün çözümlere baktım ama genelde korsan oyuna göre çözüm yapmışlar işe yaramadı, repair denedim sildim baştan 30 defa kurdum olmadı, origin ve ea supporta mesaj attım forumlarına konu açtım hata koduyla geri dönen olmadı en son donanımsal bir problem mi var diye buraya yazmak istedim
oyunun min sistem gereksinimleri

işletim sistemi: Windows 7, 64bit
işlemci: Intel Q6600 Core2 Quad 2.4Ghz
ram: 4GB
Boş disk alanı: 15.0 GB
Ekran kartı: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
DirectX: 11.0

çelişen bir şey var mı fazla bilmiyorum ama grafik olarak kafamda belirdiğinde nba 2k15 fifadan daha kaliteli bir oyun ben shadow detaili kapatıp geri kalanları normal yani low bile değil normalda kasmadan oynuyorum biraz ısınıyor bilgisayar fanlar saçmalıyor o kadar oyunun oynanmasında bir problem yok yani sadece karşılaştırdığımda sorun olmaması gerektiğini düşünerek size bir sorayım dedim. aklıma ilk ram geldi ama daha önce min ram 4 isteyen oyunları problemsiz oynadım bilmiyorum nerede sıkıntı donanıma bakınca var mı bir yorumunuz, kurdurduğum windows 7 dosyalarında bi aksaklık falan olabilir mi sizce yoksa bilgisayarım mı yetersiz?

bu arada bilgisayarım yetersiz ise yetersiz olduğu kısım ve donanım ürün tavsiyesi yapan olursa da sevinirim.

bilmiyorum merak eden olursa hata kodu da bu: 55699cb1





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gemmsrolls -- 11 Ağustos 2015; 18:15:31 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.