Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1191
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Doblo modelleri hakkında bilgi almak istiyorum..
M
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Herkese iyi forumlar kışa doğru bütçemin el verdiği kadarıyla 2. El bi doblo almak istiyorum. (16-17civarı) ailem için almak istiyorum onu belirteyim, birde ufak defek de ticaret hayallerim var, o yüzden arkası büyük bir araç istiyorum. Gel gelelim çok fazla model vs var ve hiç anlamıyorum. Çevreme sorduğum da ise al bi doblo farketmez diyorlar.. Bende öyle yapmak istemiyorum.. Sizden ricam verdiğim fiyat aralığında ( kışın almayı düşünüyorum fiyatlar 1-2 bin düşer) model vs tavsiye etmeniz.. Şimdiden teşekkürler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
9 yıl
Yarbay

İnternet fiyatları çok yüksek şişirilmiş, alan da yok aslında ama fiyatlar yüksek adam aracını 3 ila 4 bin TL fazla yazarak ilan açıyor. Ama alıcı yok. Piyasa da durgun, küresel krizin ve bölgesel hareketlilik piyasayı kurban bayramı sonrası düşürecek. Zaten piyasada para yok dolayısıyla beklemek lazım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Teşekkürler modeller hakkında bilginiz var mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @assault79
C
9 yıl
Yarbay

Ticaret olarak yoğun olarak iş yapılmayacak ise 1.4 combi, ama devamlı yük taşıyacak ise 1.4 cargo modeli tavsiye ediyorum. Cargo modeli daha yüksek yük açısından iyi olur. Ama kesinlikle klima ve abs olan modelleri almanızı tavsiye ediyorum. Alırken 100 bin km üzeri yapılmışsa triger seti değişmiş mi ona dikkat edin.sağ sol ön kaput ta boya olmasında gerisi önemli değil.yakıtı çok güzel, az yakıyor. Km 210 tl. Şimdiden hayırlı olsun ama acele etmeyin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Mr xXx
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.