Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
909
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hp Pavilion g6 Klavye Sorunu
İ
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Hp Pavilion g6 serisi bir laptop kullanıyorum 2 seneyi geçti . Klavyemle ilgili bir problemim var . Günlük kullanımımda durduk yere klavye çalışmıyor ama laptopu tekrardan başlattığım zaman her hangi bir sorun kalmıyor taki yine belirli bir süre geçene kadar bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar ?



Y
9 yıl
Er

Kardeşim bende hp pavilion g6 2277et kullanıyorum. 2 yıl 2 ay oldu. herhangi bir sorunu olmadı Allah`a şükür. şimdi bende sana bir şey soracağım laptop un fan temiziliğini yaptırdın mı. çünkü ben 2 yıldır yaptırmadım ve 1 haftadır ses çıkartmaya başladı.



İ
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Hocam benimde aşağı yukarı iki sene oldu alalı. Hp'nin fan kısmı laptopun alt sol tarafında kalıyor anlayacağın bazı laptoplar gibi sökmesi falan kolay değil içi karışık biraz. Laptopun ısınmaya ve ses çıkartmaya başlamışsa zamanı gelmiştir demektir. Bende yakınlarda götürmeyi düşünüyorum geçenlerde temizlememek maksadıyla içini açtım Touchpad çalışmıyor her kadar bağlantılarını kontrol ensemde :))



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.