Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
3148
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Duvar Kağıdı mı yoksa boya mı?
B
9 yıl
Er
Konu Sahibi

Eve tadilat yapıyorum. Trend ne yönde? Duvar kağıdı mı yoksa boya mı?



C
9 yıl
Teğmen

Bu zevk meselesi bence duvar kağıdı her zaman önde



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
9 yıl
Yarbay

boyaya nazaran duvar kagıdı daha pahalı.. ayrıca duvar kagıdı daha guzel..



G
9 yıl
Er

Bildiğim kadarıyla şimdi 3 boyutlu duvar kağıtları çıktı evin genişse çok rahat kullanabilirsin ve çok da güzel duruyor. Ama biraz paraya kıyman lazım tabi :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
9 yıl
Er

Büyük yapı marketlerde indirimde duvar kağıtları çok fazla oluyor,aynı şekilde boyalar da.Modaya da uysun dersen bence bir duvarı duvar kağıdı gerisini boya yapabilirsin(yemek masasının olduğu bölümdeki yeri duvar kağıdıyla kaplarsın gerisi boya gibi) ya da aynı odada 2 renk boya kullanabilirsin,odadaki renk yoğunluğunu baz alarak.Bir duvar için 1,5-2 rulo duvar kağıdı gidiyor,bilgin olsun.Boya için Bauhause,duvar kağıdı için Koçtaş'ı öneririm ama tabii incelemek lazım,kolay gelsin



U
9 yıl
Er

Trend yönden dersen tabiki duvar kağıdı, ama şunu unutma duvar kağıdından sıkıldığın zaman sökmek zordur, söküp boya yapmak istersen dahada zordur yani sana baya bi iş çıkar ona göre karar ver ;)




Bu mesajda bahsedilenler: @buraksenburak
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.