Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1105
Tıklama
0
Öne Çıkarma
'Prime evil' quest'i buglandı galiba , ne yapmam gerek ?
V
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar , oyunu daha yeni aldım ve ilk karakterim ile 37 level iken Diablo'yu kestim ancak questin sonundaki Auriel denilen Npc ile konuştuğum zaman beni ana menüye atıyor ve act1'den başlamak zorunda kalıyorum yinede Game setting'ten Prime evil quest'inden devam edebiliyorum ancak sonunda değişen birşey olmuyor, yine Act1'e atıyor karakteri . Ne yapmam gerek atladığım bir kısımmı var ?

Edit : Videoyu izlemek için tıklayınız Videosunu çektim olayın . Normal birşey değil bu





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 9 Temmuz 2015; 1:10:09 >

V
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

ek paketin yok sanırım. Reaper of souls aldın mı

Yok , yinede hikayenin başına atmasımı gerek ?



V
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Açamıyorum ama o zaman ben nasıl dolaşacam dünyada , her seferinde baştan act1'den mi başlayacak . O zaman Vanilla D3 zamanında ne yapıyordular ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Infernall
W
9 yıl
Binbaşı

O zamanlar o kadar kolay kesilmiyordu Diablo, inferno mod vardı bitince onlardan birini seçerdin yeniden girerdin oyuna. Public açarsan beraberce yapardın milletle. Master seviyesinde bitirmişsin hikayeyi, normal bir şey bu, zorluk seviyesini değiştirip ( torment1-6 ) tekrar oynamalısın istiyorsan. Ya da Ros Paketini al adventure mod oyna. Orda farklı görevler var, rift var , hikayeyi oynamıyorsun.



V
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Ohooo bu Blizzard deli edecek beni , adamların tüm oyunlarında level cap'e dayanmazsan zevk alamıyorsun . Neyse 60 lira vericez artık



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.