Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1809
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung RT53H6360SL
G
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Herkese merhabalar,

Konu başlığında geçen marka-model buzdolabını kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini yazabilir mi acaba?

Biz bugün 2.426 liraya satın aldık ayrıca 299 liraya da toplam dolap garantisini 6 seneye uzattık. Gerçi yeni bir model ama belki kullanan vardır.



İ
9 yıl
Teğmen

Bizde 1 hafta kadar önce bu dolabı aldik..Zor işmiş buzdolabına karar vermek lg,vestel,o bu derken,raflarin kullanışlı konumu iç malzeme kalitesi diğer tüm buzdolaplarıni eleyip bu modele karar vermemize neden oldu..

Simdilik tek olumsuz tesbitim şu,yeni farkettim soğutucu bölümünde ön üst tarafta tek noktadan aydinlatma var..içi karanlık kalıyor biraz,onun dışında birçok özelliği rakip markalardan öne çıkıyor..internetten uygun fiyata bulduğum door in door model lg alacaktim vazgeçtim,kargo ile yollayan siteler çoğunlukta ve kargo kata cikarmiyormus buna dikkat..2 site hariç,onlar horoz lojistik ile yolluyor ve kapıya teslim..

samsung alacaklara ist.anadolu yakası sancaktepe bayisini öneririm,nedenini başka yerlerin fiyatlari ile kiyaslayinca anlarsınız..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailsen -- 26 Eylül 2015; 18:40:55 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
8 yıl
Binbaşı

Forumdaşlar,

Bizde bu Samsung rt53h6360sl ı bugün inceledik hoşumuza gitti fiyatı 2450 TL dedi bayi.

Önerirmisiniz memnun musunuz ? Özellikle RT50H modeli için sesli çalışıyor gibi yorumlar var, Ama bu model hakkında yorum yok. Yorum yazabilirseniz çok memnun olurum.

İyi günler dilerim





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 29 Şubat 2016; 10:54:18 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @gorkemuse , @ismailsen
İ
8 yıl
Teğmen

Merhaba,

Mesajımın tarihine baktım 5 ayı aşkındır kullanmışız,Ben tavsiye ederim,sessiz nadiren çalıştığını fark ediyoruz,genişlik,raf düzeni ile birlikte kullanışlılığı ile memnunuz..Malzeme kalitesi vs. de iyi..




Bu mesajda bahsedilenler: @Cnrps
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.