Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
781
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SOundstorm Vs Audigy 2
D
20 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ne dersiniz?Audigy 2 fark ettirir mi?



C
20 yıl
Yarbay

bence farkettirir, o/b bir kart ile 100dolarlik bir ses karti arasinda fark olmali zaten:)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
20 yıl
Yarbay

X
20 yıl
Yüzbaşı

peki arkadaslar Abit AN7 ile butunlesik soundstorm hakkında bilgisi olan warmı.. jazz9940b 5.1 sistemim optic baglantı ile buna baglı sizce kaliteli bi ses kartı almalımıyım.. cok fark warmıdır..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
20 yıl
Yarbay

yanlış hatırlamıosam asus a7n8x deluxe un apu su audigy yi test lerde ezmişti ...
ben de salak gibi deluxe modeli bi kaç dolar daha pahalı die almamıştım
a7n8x-x aldım . nese onun kulaklığını kullanıorum ...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
20 yıl
Onbaşı

Abit NF7-S v2.0 kullanıyorum, aynı şekilde optik kablo ile Jazz DE006 ve 9940'a bağlı. Tek kelimeyle muhteşem bence.

Hiç gerek yok arkadaşım, profesyonelce uğraşmıyorsan ses işiyle!


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
20 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Apu lar audigy 1 leri rahatlıkla geçer ama Audigy 2 daha üstündür.Optik kabloyu kullanamıyorum çünkü Megawoks sistem var.2 si uyumlu olur gibime geliyo..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
20 yıl
Yüzbaşı

Merhaba arkadaşlar,
Eğer dijital çıkış kullanacaksanız bence Soundstorm yeterli olur ama dijital kullanmayacaksanız o/b ses çıkışları audigynin kine göre kalitesiz bu durumda audigy almanız daha iyi olur. Benim eski hoparlörlerimi ilk önce analog kullandım daha sonra anakartın dijital çıkış zımbırtısını satın aldım seste farkedilir değişmeler oldu örneğin biraz dip ses vardı o yokoldu baslar ve tizler iyileşti. Örneğin yeni hoparlörlerimi bu forumlarda gördüğüm yazı sayesinde aldım hoparlörler kaliteli fakat ses belli seviyeye gelince dip ses oluşuyor bu sebeple ya daha iyi bir ses kartına ya da bir dijital decodere ihtiyacım var. Bir de audigy ses işlemlerini yaparken cpu'yu çok az kullanıyor bazen %20 varan fps bazında farklar oluyor bence bunu da göz önünde bulundurun. Soundstorm un audigye göre avantajı Dolby Digital'in desteklendiği oyunlarda "on the fly" (gerçek zamanlıya yakın) Dolby Digital şifreleme yaparak çözücüye sesi yollaması bunu 7.1 yapan bir o/b işlemci daha çıkmış o da intel en son çıkan ve en üst seviye anakartlarında mevcut ama herhangi bir incelemesini okumadım. Zaten Dolby Digital ses desteği şimdilik bildiğim kadarıyla Americas Army, Unreal Tournament 2003-2004 bir de Joint Operations'da mevcut daha fazla yaygınlaşırmı bilmiyorum. Zaten Audigy'nin avantajlarını herkes biliyor kaliteli analog çıkışlar iyi bir ses işlemcisi 7.1 ses desteği Advanced HD desteği gibi bir çok özellik mevcut.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
{
20 yıl
Yarbay

Creative Audigy 2 bence deger 100dolara....

Nf2 olanlarda almali bence....



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.