Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
451
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Rappelz EU vs TR
W
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar,

Eskiden sıkı bir rappelz oyuncusuydum ( 2 sene önce ) sonra sıkmaya başladı ve Allods'a geçtim. O da her şeyi paraya bağlayınca geri rappelz'e döneyim dedim. Ama sizce rappelz'in tr serverinde mi , yoksa eu'da mı oynamalıyım? Teşekkürler.



S
9 yıl
Yarbay

Rappelz'de de paraya bağlı her şey. İyi petin itemin olmadıkça çok zor oynamak. Geri dönme derim; Archeage, Guild Wars 2, ESO gibi emeğinle kasıp bir yerlere gelebileceğin oyunlar varken. Yanıyorum Rappelz'e harcadığım paralara. Boss tameleme gibi saçmasapan şeyler getirdiler oyun iyice çığırından çıktı. Hani kolay bişey de değil eğer oyuna para bayılmazsan imkansız.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

W
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Tamam teşekkürler gta 5 aldım artık online falan oynuyorum sıkılınca. Rahatım açıkçası:D mmorpg başlamayı düşünmüyorum pek bir daha



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Er

bir para tuzağından diğer para tuzağına gitmişin kardeşim sende guild wars 2 candır :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
9 yıl
Teğmen

rappelzde herşeyin para olduğunu düşünenler yanlış düşünüyor bu oyunda parasız biryere gelenlerde var illa para olucak diye birşey yok gerekli olan şey azim ve hırs tabi düzgün bi klan



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.