Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
972
Tıklama
0
Öne Çıkarma
acemi değilim aslında ama küçük yardımlar aranıyor...
H
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar bana göre koonu biraz ciddi.. klasik diyeceksiniz ancak bir kız mevzusu ancak biraz daha farklı..

neyse hemen konuya girmek gerekirse geçtiğimiz günlerde gs-bjk maçı vardı hatırlarsanız. antalya orduevinde maçı izlemek için yer ayarlaması yapıp yerime otururken başımı yana çevirdiğimde iki yan masada oturan dört kişilik ailenin büyük kızı annesine beni işaret edeip konuştuklarını farkkettim, her neyse normaldir dedim ve yanımda eşiyle gelen arkadaşıma danıştım tanıyormusunuz dedim yok dediler. tamam dedim sonra maç başladı. sonrasında maç başladı.

maçı izlerken o kıza her baktığımda göz göze geldik ve her gelişimizde gülümseme yada bi sempati oldu aramızda. sonradan farkettim ki maç kadar kıza bakmışlığım ve bakışmamız var. devre arasındayerinden kalktığı gibi bende yerimde fırladım ancak bayan wc.ye girince frenledim kendimi :) sonra bende kendime içeçek bişeyler almak için bara yöneldim aldım, bar kapısı kapalıydı ve açtığımda o kızı gördüm içimden yemin ediyorum 1000 tane düşünce geçti ancak onu görünce yapabildiğim tek şey kapıyı güzelce açıp gülümseyerek buyrun diyip yol vermek oldu. ama arkadaşlar tüm samimiyetimle o kadar güzel ve sempatik birini daha önce görmemiştim. herşeyiyle evlenilecek insanım diyor adeta... ve beni ilk görüşte derinden etkiledi diyebilirim. ilk görüşte aşka inanmayan ben sanırım tutuldum diyebilirim..

neyse ikinci yarı başladı ve gene bakışmalar ve gülümsemeler derken acil bir telefonla çıkmak zorunda kaldım ve çıkarken arkamdan baktığını iki defa başıomı arkaya çevirerek bana baktığını farkettim. çıkarken arkadaşıma ne yap et benm telimi ona vermeye çalış dedim ve kızı gösterdim. ancak arkadaşımın sonradan değimiyle ben kızı gösterirken annesi aynı anda bana bakıp gülümsemiş ben arkadaşıma onu gösterirken. ve arkadaşımda ona ne yazık ki bi aksiyon yapamamış.

benim gibi onun da babası asker olduğundan antalya orduevine gelecektir diye düşünüyorum. ben her gün bıkamdan gidip etrafa bakıp acaba geldimi tekrar diye bakmayı düşünüyorum ve yaparımda çünkü o kız tanımak ve içimdekileri o ilk anda bende nasıl bi etki yarattığını kendisine anlatmam gerekli.

size sorum bu konularda acemi değilim ancak ilk görüşte nasıl bir giriş yapmalıyım veya ne yapayım sizce. sizden ricam alaycı msjlar olmadan konu altından yada PM yoluyla düşünce yada fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

(( BU arada ben y. ziraat mühendisiyim ve özelde yöneticiyim. yaşım 28 )) belirtmekte fayda var diye düşünüyorum. :))

şimdiden teşekkürler. herkese iyi forumlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanfindik3000 -- 25 Mayıs 2015; 17:35:56 >

P
9 yıl
Binbaşı

Hocam lütfen adınızı ve numaranızı mesajınızdan kaldırınız. Size tavsiyem uygun bir anda bayanın karşısına geçip içinizdekileri anlatmamız. İs kişinin kendisinde bitiyor, araya arkadaş sokmakla veya burdan tavsiye alınarak sağlıklı bir sonuca ulaşılabileceğini sanmıyorum. Bayanlar özellikle medeni cesaret konusunda çok hassastırlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum ama bi an gelir ve hiçbirşey Aklına gelmez ya o anda bana uyan fikir olabilir o Açıdan demiştim.

Birde anlatmak istedim içimde kalmasın istedim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.