Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1601
Tıklama
0
Öne Çıkarma
NOCTUA NH-L9X65 İncelemem
M
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar.Bugün sizlerle tarafımca yaptığım NOCTUA NH-L9X65 incelememi paylaşacağım.İnceleme tarafımca yapılmıştır.Fotoğraflar bizzat tarafımca çekilmiştir.Bu tek fanlı ufak modelde her zamanki Noctua kalitesi ile gayet sessiz ve soğutmada fazlası yeterli geldi bana.İncelememize başlayalım;

---KUTU ve KUTU İÇERİĞİ---


Kutulama her zamanki gibi mükemmel bir şekilde yapılmış.Koruyucu sert kartonlar dikkat çekiyor.İtina ile paketlenmiş.Sağlam bir paketleme yapılmış.
Kutu içeriğine gereken herşey eklenmiş.İntel ve Amd montaj kiti,Noctua NT-H1 Termal Macun, 1 adet 9cm fan,metal Noctua çıkartması,Low Noise Adaptör ve montaj için gerekli tornavidasına kadar kutu içeriğe eklenerek herşey düşünülmüş.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

---MONTAJ---

Ürünü ister intel ister amd sisteminize rahatlıkla extra hiçbir ürüne gerek kalmadan montajlayabilirsiniz.Yine tornavidasına kadar kutu içeriğinde mevcut.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

--- NOCTUA NH-L9X65 MONTAJ SONRASI TESTLER---


Sizler için farklı işlemci ve anakart kombinasyonları ile elimden geldiğince farklı ürünlerle testler yaptım.

---TEST 1---(1.3 Voltaj ile 4.5GHZ o.c)

-İNTEL G3258 ve GİGABYTE Z87
Testler 1 saate yakın Prime 95 ile yapıldı.1.3 voltaj ve 4.5ghz göre sıcaklıklar gayet tatmin edici.
Fotoğraftada görüldüğü gibi ısılar max 69-70 derece ;)
3258 gibi ufak sistem kullanıp oc yapmak isteyenler için tam bir f/p ürünü.
< Resime gitmek için tıklayın >

---TEST 2---

-İNTEL 4670K ve MSI Z97 GAMİNG 7
Normalde stok fan ile işlemci ısıları 80-85 derecelere kadar ulaşabiliyor.
NOCTUA NH-L9X65 sonrası aldığım ısı değerleri max 67 derecedir.Stok fana göre hemen hemen 20-25 derece kadar ısı düşüşü mevcuttur.

< Resime gitmek için tıklayın >


----- SONUÇ -----

Evet arkadaşlar yukarıdaki testlerde görüldüğü üzere Noctua yine döktürmüş.Hava soğutmada her zamanki gibi kalitesini konuşturan NOCTUA NH-L9X65 gayet başarılı.Sıcaklıklardan görüldüğü üzere.Tam bir f/p ürünü.Özellikle 3258 vb... giriş seviyesi oc yapılabilen ürünler için hem ufak hemde boyutlarına göre fazlası ile tatmin eden bir ürün.NOCTUA NH-L9X65 bizzat test eden bir forumdaşınız olarak ürünü sizlere tavsiye ederim.Hepinize ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür eder iyi forumlar dilerim..
Saygılarımla....





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marins -- 10 Mayıs 2015; 16:36:21 >

S
9 yıl
Çavuş

Noctua hayrına yaptın bizi abi, hoş bu soğutucuları denk getiremiyorum. Nasip diyelim, :) Güzel inceleme olmuş yenilerini de beklemedeyim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @marins
M
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: SahVeMad

Noctua hayrına yaptın bizi abi, hoş bu soğutucuları denk getiremiyorum. Nasip diyelim, :) Güzel inceleme olmuş yenilerini de beklemedeyim.

Teşekkür ederim hocam.Daha iyileri sizlerin olsun





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marins -- 12 Mayıs 2015; 19:18:59 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.