Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
1312
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dağ bisikletimi Yol/Şehir bisikletimi? tavsiyeniz gerekli
T
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

merhaba arkadaşlar kısa mesafede dolmuşa binmemek için kendime bir bisiklet almak istiyorum bütçem 600 lira
yol bisikleti almak istiyorum salcano modelini düşünüyorum zannedersem biraz daha ince tekerli sürüşü eziyetsiz rahat.
ufak bir çekincem var acaba bu ince tekerli bisiklet dağ bisikleti kadar sağlammıdır süreceğim yer şehir içi arasıra asfaltta çoğunlukla mahallede kullanacağım bisikleti. yollarımız düzgün sayılır. sizce hangisini tercih etmeliyim

aklımda salcano ng650 hd ve salcano sport city fun modeli var asfaltta hız konusunda birbirleri arasında karşılaştırma yapacak olursak ne kadar fark olur veya yüzde kaçlık bir fark olur? cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler iyi forumlar...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

bu arada boyum 1.75 hangi kadro büyüklüğünü seçmeliyim?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
9 yıl
Çavuş

Eziyetsiz demeni anlamadım. Dağ bisikleti eziyet etmiyor binene.



M
7 yıl
Teğmen

B
6 yıl
Çavuş

önce şehir bisikleti alıp kendi tarzını belirlemelisin. 3 4 ay kadar kullan zaten gittiğin rotalara göre belli olur. daha sonra yol mu mtb mi şehire devam mı diye bakarsın yoluna.



C
6 yıl
Binbaşı

Tarzına göre değişir. asfaltta gidip etliye sütlüye karışmayacaksan yol bisikleti idealdir. Fakat ben tüm araçlardan hızlı gitmek istiyorum, kaldırıma çıkıp kaldırımdan atlamak istiyorum, merdivenlerden inmek istiyorum dersen mtb standarttır bence. Açıkcası ben mtb ile şehirde gezmekten çok zevk alıyorum



W
6 yıl
Çavuş

Hocam kullanmayı düşündüğünüz tarza şehir bisikleti daha uygun. Ve sanki az da olsa ona karşı bir meyil durumunuz var.



Bu tamamen kişisel bir mesele. Eğer dağda bayırda gezmeyi severim derseniz dağ bisikleti alın. Ama işim olmaz derseniz şehir bisikleti. Arada bir dağ bayıra giderim derseniz de dağ bisikleti alın. Eğer beklediğinizden çok yorarsa uygun fiyata bir çift şehir bisikleti lastiklerinden alıp takarsınız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
6 yıl
Teğmen

Size önerim city fun almanız. Hd frenli şehir bisikleti almayın. Kadro boyunu da iç bacak boyunuzu ölçüp ona göre seçin. İmkanınız varsa almadan önce deneyin bisikleti.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
6 yıl
Çavuş

Lütfen dağ bisikleti en iyi bisiklet diye alıp asfaltta kendinizi yormayın. Konforlu olsun diyorsanız amortisörlü şehir bisikleti akıcı olsun diyorsan konforsuz yol bisikleti al. Bence şehir bisikleti ideal senin için.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.