Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
489
Tıklama
0
Öne Çıkarma
silinebilir
B
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

silinebilir





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakraul -- 2 Mayıs 2015; 0:37:18 >

G
9 yıl
Yarbay

http://www.ziraat.com.tr/tr/diger/SikcaSorulanSorular/Pages/mevduat.aspx

Hesap İşletim Ücreti (H.İ.Ü.) TL/YP vadesiz mevduat hesapları aracılığı ile sunulan fiyatlandırılmamış hizmetlerin bedeli ve operasyonel işlem maliyetlerinin karşılığı olarak tahsil edilen masraf tutarıdır. Bankacılık sektöründe uzun süredir uygulanmakta olan Hesap İşletim Ücreti Bankamızda da 31.03.2006 tarihinde hayata geçirilmiştir.

Kapsam dışında bırakılan hesaplar (maaş ödemesi yapılan hesaplar, otomatik/düzenli ödeme talimatı verilmiş olup son bir yıl içerisinde talimata konu en az bir adet ödeme gerçekleşmiş olan hesaplar) ayrık olmak üzere üç ayda bir (Mart, Haziran, Eylül, Aralık ay sonlarında) tahsil edilen H.İ.Ü. 3 aylık vadesiz mevduat hesap ortalaması 800.-TL’den düşük olan TL hesaplardan üç ayda bir BSMV dâhil 20.-TL, 3 aylık vadesiz mevduat hesap ortalaması 350.-USD’den düşük olan YP hesaplardan üç ayda bir BSMV dâhil 7,5 USD olarak tahsil edilmektedir.

Bankacılık hizmetleri karşılığı tahsil edilen ücret/komisyonlar ile ilgili olarak müşterilerimize internet sitemiz (www.ziraatbank.com.tr), Şubelere asılan afişler ve ücret komisyon tabloları aracılığı ile bilgi verilmektedir.

http://www.ziraat.com.tr/tr/UrunHizmetUcretleri/Pages/default.aspx



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.