Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
2484
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TEC Bisiklet Satılık Yeni aldım 215 TL
C
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Üst model almak istediğimden satıyorum. İstediğim fiyata alan çıkmazsa satmayıp kullanmaya devam edeceğim.
Alalı daha 10 gün oldu. Her gün bisiklet forumlarına falan takıldığımdan heves edip daha üst model bir şey almak istedim.
Yeni aldığım için 2 yıl garantisi var, garanti belgeleri mevcut.
Gelip iyice inceleyip öyle alın
Amortisörsüzdür. Arazide kullanmayacaksanız araştırdığınızda da göreceğiniz gibi amortisörsüz olanlar tavsiye edilir. Çünkü düz yolda amortisör yorar. İsterseniz bu konuyu google'dan araştırın.

Bisikletin 10 günlük olmasının bir avantajı var onu söyleyeyim. İlk satın aldığınızda demonte yani tam olarak ayarları yapılmamış bazı parçaları takılmamış vaziyette alıyorsunuz. Ben bu parçaların takılması ve ince ayarları için bisikletçiye 4-5 kez gittim. Siz bununla uğraşmamış olacaksınız.

Sahibinden.com'a yeni koydum ilan onaylanınca onu da burada paylaşırım.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



M
9 yıl
Teğmen

189tl-----ŞOK market, nisan 2015, hala marketlerde var...!!!!!!!!!!!!
< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.