Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
19
Cevap
1127
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HUKUKSUZLUK YAŞANIYOR HİDAYET KARACA VE POLİSLERİN TAHLİYE KARARI İNFAZ EDİLEMİYOR
O
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Kararı, Karaca'nın avukatı Fikret Duran Twitter'dan duyurdu. Hidayet Karaca ile birlikte, aralarında Eski Mali Şube Polis Müdürü Yakup Saygılı'nın da olduğu 75 emniyet mensubu hakkında tahliye kararı verildi.

fakat saat gecenin 3ü olmasına rağmen nöbetçi savcıya ulaşılamıyor.
bakalım hukukmu kazanacak...



B
9 yıl
Yarbay

Şimdi kim paralel, kim iç bükey karışık biri aydınlatsın. Tahliye kararını kim almış, neden almış, hükümet mi çıkardı, kendilerimi çıktı bilmiyorum hiç.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
9 yıl
Yarbay

Savci köşe bucak kaçıyor adalet sarayında adalet gasp ediliyor şuan çağlayan da



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
9 yıl
Yarbay

keyfiniz yettiğince asker "paketliyordunuz" hukuk şimdi mi aklınıza geldi



A
9 yıl
Binbaşı

Yiyin birbirinizi.Devran döndüğünde görüşürüz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
9 yıl
Teğmen

haramiler savaşa düşmüş
ülkenin kanını emdiniz,bi düşün şu ülkenin yakasından be



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
9 yıl
Yüzbaşı

Hukuk oldu guguk...



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

İ
9 yıl
Yarbay

Beter olsunlar.
Zamanında ergenekon ayağına askerlerin polislerin, kendilerinden olmayan GAZETECİlerin tutuklanmalarında neredeyse zil takıp oynayan bu güruhun,
Kendi adamları tutuklanınca hukuku hatırlamaları ironidir. Hukuk herkes için hukuktur. Kendine karşı olanlar tutuklanırken hukuka uygun, sonra kendi adamların tutuklanınca hukuk skandalı.

Hepimiz bu tutuklamalara karşı çıkabiliriz. Fakat bu adamalrın, buna karşı çıkmaya yüzleri yok. Onlar bu şanslarını, zamanında ergenekon tutuklamalrına ses çıkarmayarak, yalan haberlerle bunları destekleyerek kaybettiler.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ozgurbuldum
Ü
9 yıl
Yarbay

Secim var AKP TSK'ya kumpas kuran cemaat mensuplarını salabilir,gerçi kumpası Cemaat ile beraber kurdular...



B
9 yıl
Binbaşı

Diğer konuda anlattım de gece yaşanan olayı. Bu iş Sulh ceza hakimi nin görevi. Ancak kararı alan mahkeme asliye ceza mahkemesi. Yani karar yok hükmündedir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
9 yıl
Yüzbaşı

İlk paralel yapı Hitler zamanında Nazi iktidarı zamanında yapıldı.Yani buradan da görünen o ki paralel yapı iktidarın ta kendisidir.Topu başkasına atarak,oraya buraya bağırarak kaçıramazsınız.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W01fMaNT3am -- 26 Nisan 2015; 12:25:20 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

F
9 yıl
Yüzbaşı

Irzına geçtiler sistemin.
AKP istemeden kimse tahliye olamaz.
Cemaatin uyuyan hücreleri ayrı bir rezillik.
Bu devirde kimsenin mahkemeye adalete ihtiyacı olmasın.
Adliye gitmeden AKP il binasına gidin. İşinizi oradan çözün.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

ortada suç yok iddianame bile hazırlayamıyorlar ve tutuklular bu nasıl bir iş? kafa kesenleri(hizbullahları) serbest bırak bu nasıl bir adalet ? tutuklular çıkarsa seçim öncesi hırsızlıklarını hatırlatacaklar. hırsız herifler . hırsızlık babadan oğluna geçer lafıyla bitireyim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
9 yıl
Teğmen

Atatürk zamanında ne güzel söylemiş boşuna kapatmamış zamanında bunları Din Din diye ülke ne hale geldi.Tıpkı diğer islam ülkeleri gibi olmaya başladık yazık gelecek nesillere.



A
9 yıl
Yarbay

bu paralelcilerin masum ayaklarına yatmaları yok mu. dün gece yaptıkları iş baya kurnazca, ama devir eski devir değil. öyle kafana göre at koşturamıyorsun. aşağıda vereceğim bilgileri, beyinlerini pensilvanyaya bağlamış bünyeler okumayabilir, onlar gerekirse matematiğe bile karşı çıkarlar işlerine gelmezse :)

Şimdi bu paralelciler ne yaptı dün? Önce reddi hakim talebinde bulundular, kim için bulundular, İstanbuldaki 10 Sulh Ceza Hakiminin hepsi için bulundular. Buraya dikkat edin! Reddi hakim talebi, sadece o hakimin kişisel durumuyla ilgilidir. O hakimle bi husumetiniz olmuştur, tarafsızlığıyla ilgili ciddi şüpheleriniz vardır (bunu ispatlamanız lazım, öyle kafanıza göre olmaz) veya başka bir mühim gerekçe olmalı. Üstüne basa basa söylüyorum, reddi hakim talebi o hakimin kişisel durumuyla ilgili verilir. Ama bizim paralelciler ne yapmış, İstanbuldaki 10 Sulh Ceza Hakiminin tamamının reddini istemişler. Yani bir adliyedeki tüm sulh ceza hakimlerinin adil olmadığını iddia etmişler, ki bu adliye tarihinde ilktir. 10 tane hakimin tamamıyla nasıl bir kişisel husumetiniz olabilir.

Hadi bu avukatlar 10 hakimi birden reddetti. Peki bu reddi hakimi inceleyen mahkeme normalde ne yapar. "Kardeşim bu adliyede 10 tane sulh ceza hakimi var, hepsini birden toplu reddetmek neyin nesi" der ve talebi reddeder değil mi. Ama öyle yapmıyor. Bu hakimlerin tek tek red gerekçelerini incelemek yerine (ki böyle bi inceleme haftalar alır) pat diye İstanbuldaki bütün sulh ceza hakimliklerini bypass ediyor. Düşünün, koca İstanbul adliyesinde bu davaya bakacak tek bir tarafsız sulh ceza hakimi yok demeye getiriyor. Bunu yaparken de, şüphelilerin klasör klasör dosyalarını inceleme gereğini de duymuyor. (Dosyaları savcılık mahkemeye göndermedi) Ciddiyetsizliği siz düşünün.

İkinci safhada ise, İstanbulda sulh ceza hakimi kalmadı diyerek asliye ceza mahkemesi hakimi tahliye kararı veriyor. Fakat kanunda bu işler tamamen Sulh Ceza Hakimliğine bırakılmış, Asliye Ceza Mahkemelerinin, sulh ceza hakimliklerinin kararlarını inceleme/kaldırma yetkisi artık CMK'da yok.

İsmindeki "ceza" kelimesi sizi yanıltmasın. Bu tahliye kararı o kadar skandal ki, ha Asliye Ceza Mahkemesi tahliye kararı vermiş, ha Aile Mahkemesi tahliye kararı vermiş. Şimdi "canım mahkeme kararı uygulanmalı" mantığıyla gittiğimizde, yarın öbür gün paralelci bir Aile Mahkemesi hakimi bi tahliye kararı yazıp cezaevine yollarsa onu da mı uygulayacak bu savcılık.

Nitekim İstanbul 10. Sulh Ceza Hakimliği, bu garabeti önleyerek, Asliye Ceza Mahkemelerinin tahliye kararı vermeye yetkili olmadığını ve Sulh Ceza Hakimliklerinin kararlarını inceleyen bir üst merci durumunda bulunmadığını belirten başka bir karar aldı. Ama paralel kanallara bakarsan, alt mahkeme, üst mahkemenin kararını nasıl yok sayarmış diyorlar. Oysa Asliye Ceza Mahkemesi, Sulh Ceza Hakimliklerinin kararlarına karşı bir üst mahkeme değil. Bunu o paralelci avukatlar da biliyor ama hem içerde hem dışarda "mahkeme kararı uygulanmıyor" edebiyatı yapmak işlerine geliyor.

Durum budur.



O
9 yıl
Yüzbaşı

ben size cok guluyorum ya. su samanyolu zaman gibiler nasil bir kafa yasiyorsa. daha dune kadar akpden baska laf bilmezdiniz. geziye capulcu dediniz. internetime dokunma eyleminde pornocu bunlar dediniz. sonra canlar sizin icin calinca ulkede adalet yok diye agladiniz. su mehmet baransu var ya o adam en bariz ornegi :)



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

F
9 yıl
Binbaşı

Adalet bir gün herkese lazım olur dedikleri bu olsa gerek



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
9 yıl
Teğmen

Kafalarına göre dışarıya salan Yargı mensupları görevden el çektirilmelidir.Adamlar açık açık biz cemaatteniz diye mesajı veriyor zaten.Cemaatten olan adamın Hukuk düzeninde işi ne ?



J
9 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: kbaayrak

Pareleler böyle kararlarla kendilerini belli etsinler gizli kalmasınlar:)

o işte iyyimiş ha ellerinde dosya yok hiç bir şey yok ben sizi tahliye ettim :)

neye dayanarak ettin fettullah iyi çocuklar onlar demiştir :)

Ellerinde dosya yok belge yok neye dayanarak içeri alıyorsunuz asil bunun sorulması gerekiyor namus ve Şeref kavramı olan ülkelerde.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jestia -- 27 Nisan 2015; 8:27:01 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

D
9 yıl
Yarbay

Feto geçen hafta bir dua etti içeridekiler çıktı diyeceklerdi ama yine olmadı.
17 aralıkta da bir beddua ile hükümeti devirdi diyeceklerdi yine olmadı.
Bu örgüt Türkiye'nin en büyük sorunudur. Devletten trmizlenmedikçe ülkeye rahat yok.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >