Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
1156
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hunter Benim İşim Diyen Arkadaşlar
D
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hunter benim işim diyen arkadaşlar pvp olarak uzun süre oynadığım rogue ma ihanet edip bir hunter açtım ama alışmadık da don durmuyor maalesef :D

Pvp ağırlıkla oynuyorum sv hunter açtık bana glyhp , talent , rotasyon ve macro lar için yardım edebilecek arkadaşlar yardımını esirgemezse sevinirim . Herkese iyi forumlar teşekkürler :D



S
9 yıl
Onbaşı

Melee den sonra range oynamak,özellikle pvp de biraz sıkıntı yaratır.lvl kasıyorsan,her specc i deneyerek kasmanı tavsiye ederim,tek specc te takılı kalmadan.Macro vs max lvl den sonra yapılacak şeyler.Herkes hunter oynayabilir ama özellikle pvp açısından master seviyeye gelmek epey zaman alır.

Şu anda BM bufflandı mesela kolay gorunsede pvp de gelen tranq. nerfi çok fala can yakıyor özellikle high rated de.O yüzden 100 olduktan sonra tekrar takıldığın yada anlamadığın birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

100 ise karakter, daha detaylı bilgi için armory vs verirsen bakabiliriz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sczhophren -- 21 Nisan 2015; 14:16:03 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
9 yıl
Binbaşı

Arkadaşla aynı dertten müzdaripim. Aşağıdaki armory linkine gore tavsiyelerde bulunabilirseniz sevinirim

http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Xcane/advanced



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
9 yıl
Onbaşı

Solace glyph yanındaki setup a göre 2s te işlevini kaybedebilir.Healer ile oynuyorsan ve koordineliyseniz kullanmana gerek yok kaldi ki BM oynuyorsun ve üzerine bırakabileceğin bir dotun yok.

A Murder of Crows genelde 5 stack Focus Fire ile kullanmaya özen göster,ciddi anlamda 'nuke' fazına sokar.Onun dışında pve gibi olmadığı iin,beliri bir rotasyon yada karşındaki comp. a göre değişim yapabileceğin glyph ve talentlar olabileceği için direkt olarak bir rotasyon söylemek zordur pvp için.

Nerelerde ne sıkıntılar yaşadığınızı belirtirseniz daha rahat yardımcı olunabilinir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Çok teşekkür ederim hocam . 100 lvl yaptım ama daha itemler falan full değil dps için yada yüksek rating için kasmıyorum şu anda biraz hunter in acemiliği var . Onu atmaya çalışıyorum , pvp ve pve için glyp ve talent önerileri belirtirsen çok sevinirim .




Bu mesajda bahsedilenler: @Sczhophren
S
9 yıl
Binbaşı

Genel olarak Kite sorunu yasıyorum. Ve kolay ölüyorum.

Ayrıca focus harcama konusunda sıkıntım var. Aimed shot cok kullanıyorum sanırım





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinerfru -- 22 Nisan 2015; 0:12:07 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Sczhophren
S
9 yıl
Onbaşı

Öncelikle @Sinerfu ;

- Aimed Shot kullanıyorum dediğin için MM oynadığını varsayıyorum ki son patchler sonrası pvp açısından en kullanışsız specc MM şu an için hunterlarda.Onun yerine BM oynamaya yada SV ye alışmanı öneririm.

SV oynarsan,kite ve cc leri daha kolay yapabilirsin ama BM kadar burst dps in olmaz.(Trap cd ler düşüyor ve daha rahat cc+kite yapablirsin.)

BM oynarsan SV ye nazaran daha uzun CC sürelerin olur ama inanılmaz bir burst dmg e sahip olursun.Burda girdiğin setup ta öenmli.Yanında bir feral druid yada rogue varsa örneğin kesinlikle BM tavsiye ederim.Paladin healer hariç dayanabilen healer çok azdır açılış burst e.

Healer ile giriyosan,ilk etap için SV oynaman senin için daha rahat olabilir.BM de dediğim burst için biraz zaman geçmesi gerekiyor.SV daha stabil sürer BM ye nazaran.

@Defias ;

-Yeni kasıyorsan,BG ve Ashran farm için SV senin için en rahat build olur şimdilik.En azından full mavi seti alana kadar SV oynayabilirsin.Arena dışında glyphlerin pek bir önemi yok,arena içinse yanında oynadığın classların seçeceğin glyph ve talentlara etkisi oluyor.Ayrıca arena içi karşındaki setup a göre de glyph + talent değişiyorsun.Atıyorum pure dps geldiğinde ona göre talent yada glyph seçerken,healer setuplarda farklı glyğh seçebiliyorsun.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Sinerfru , @Defias
A
9 yıl
Binbaşı

hunter'la wod'da tanıştım, çok da hoşuma gitti şahsen. Bundan önce sadece rogue oynadım ve artık ciddi anlamda sıkıyor beni. Genelde 2s yapıyorum 3s core kadro bulana kadar. 2.3k rating civarı ve 2.4 mmr'da oynadım. 2s'te solace kullanmıyorum priestle oynuyorsam healer'a dot vurmamasını söylüyorum. Tranq shot glyph'ini kullanıyorum şu an, trap nerf yemeden önce snake trap glyph'ini kullanıyordum daha kolay traplemek için şu an zaten genelde stun ile kombin edildiği için fazla gerek kalmıyor, zaten enhanced entrapment yok BM'de. Explosive trap glyph'i olmazsa olmaz kesinlikle, bir de animal bond glyph'ini kullanıyorum. Başka soru varsa alabilirim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Anladım hocam teşekkür ediyorum yardımların için :D




Bu mesajda bahsedilenler: @Sczhophren
D
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bende bundan önce rogue kasmıştım sıkıldığım için hunter kasmak istedim . Kastık ama bir bilenden destek almak istedim :D Glyph leri deeyeceğim hocam . Oynadıkça aklıma takılanları sorarım çok teşekkür ederim :D




Bu mesajda bahsedilenler: @Apakk
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.