Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
672
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Televizyon modeme bağlı hard diskii görmüyor?
V
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Acaba neden olabilir? 55pus7909 televizyonum var. Başlarda modeme bağladığım hard diski televizyon görüyordu fakat şu an görmüyor. Neden olabilir acaba sizce? Bir türlü çözemedim Macmini ağdaki hard diski görüyor. Fakat televizoyndan ağ'a tıkladığımda eskiden ulaşabiliyordum modeme şimdi ulaşabiliyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler. Çok uzun zamandır forumda sorduğum soruların hiç birine cevap alamıyorum ama belki bu sefer olur umuduyla bir kez daha yazdım. Hem aynı sorunu yaşayan olursa cevap alsın diye hem de kendim sorunumu çözebilmek adına. İyi akşamlar.



R
9 yıl
Binbaşı

yazılım güncellemesinden sonra baş gösteren bir sorun mudur acaba?




Bu mesajda bahsedilenler: @Vidar
V
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Evet güncellemeden sonra oldu yv'ye hard reset atınca düzeldi teşekkürler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Yine görmemeye başladı bugün. Anlamadım gitti bugün yine görmüyor. Dün gördüğü sırada da alt yazı ekleyemedim zaten alt yazı ekleyemeyince pek bir anlamı olmuyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
8 yıl
Teğmen

benim 47pfl7008 tv de durum aynı bazen görüyor sonra görmüyor şunu fark ettim pc de media player diğer kitaplıklarda gördüğü zaman tv de görüyor sizde bir gelişme varmı @vidar




Bu mesajda bahsedilenler: @Vidar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.