Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
788
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ağdaki Bir Bilgisayar Tarafından Diğerlerinin İzlenmesi
A
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar kontrolü tamamen bende olan bilgisayarın, aynı hat üzerindeki diğer herhangi bir bilgisayar tarafından izlenmesi mümkün mü? Örnek olarak aynı modemden dağıtıcıyla 5 kişi internete giriyoruz diğer herhangi birisi kontrolü tamamen bende olan bilgisayarı izleyebilir mi?



M
9 yıl
Yüzbaşı

Bilgisayar da vnc yada Radmin gibi programlar var ise bu gayet tabi mümkündür



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Yarbay

Sen istemedikten sonra, diğer arkadaşların da sıradan kullanıcılar olduktan sonra kolay şeyler değil bunlar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Dediğim gibi kendi kullandığım bilgisayarın kontrolü tamamen bende olacak ve benim bilgisayarıma istemediğim bir program yüklenemeyecek, bilgisayarımda benim istemediğim hiç bir işlem yapılamayacak, sadece beni izlemek isteyen bilgisayara yüklenecek eğer böyle bir program varsa. Bu bir iddia konusu oldu, ben istemedikten sonra hiç kimse benim bilgisayarımı izleyemez dedim, sizce doğru mu


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Yarbay

Büyük ihtimal iddiayı kazanırsınız Admin şifrenizi arkadaşlarınız bilmesin,biliyorlarsa da iddia sadece diğer bilgisayardan seninkine ulaşmaksa ulaşabilir. Şifreyi bilemesinler. Uzaktan erişimi kapat,Windows Güvenlik Duvarı açık olsun. Bir de BitDefender Total Security gibi sağlam bir güvenlik yazılımı yükle. Zannetmiyorum girebileceğini profesyonel biri olmadıktan sonra. Arkadaşın wireshark'ı keşfetmiştir sizin üzerinizde denemek istiyordur falan büyük ihtimalle ancak başarısız olacağını söyleyebilirim BackTrack, Kali Linux gibi linux sistemleri kullanmıyorsa hele Windows üzerinden kolay değil bildiğim kadarı ile.




Bu mesajda bahsedilenler: @asdic
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.