Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1049
Tıklama
0
Öne Çıkarma
BlackBeryy yanında verilen kulaklık markaları nereden bulunur
A
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

eski telefonum blackbery curve 8520 nin yanında verilen kulaklığım bozuldu ondan sonra aldığım çok iyi marka kulaklıklar bana o hazzı yaşatamadı nereden bulabilirim bu blackberyy kulaklarını?? tedarik ettikleri bir marka var mı acaba



C
9 yıl
Yüzbaşı

Gittigidiyor.com'da 15-20 liraya orijinal yazanlar var. Gerçekten de orijinal olabilir. Birebir aynıları var. Biraz arayın bulursunuz o sitede.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

bulamadım dostum hem o kulaklıklar 15-20 tl lik kulaklılar olamaz ya blackberyy o kadar ucuza kaçmaz heralde :)



C
9 yıl
Yüzbaşı

Onlar ya yan sanayi kaliteli ya da başka bir şekilde gelmiştir ben bir ara görmüştüm bulursam link atayım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
9 yıl
Binbaşı

Bence rast geleceğin ürünler yan sanayidir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Yüzbaşı

orijinal ürün bulmak zor. yurtdışı mağazasında bir kaç kulaklık satıyor bb ama türkiye mağazası olmadığı için sıkıntılı durum. Bu arada curve kulaklıklar o kadar kaliteli mi ya:) ben genelde kutudan çıkan kulaklıkları kullanmam. Gerçi eskiden kulaklıklar iyiydi sonradan bozuldu kaliteler. Uzun lafın kısası gittigidiyor daki orjinal yazan ürünlere aldanmayın yüzde 99 u fason yan sanayi. 30 lira yazdıkları kulaklıklar 5 liralık dandik kulaklık. Aslında sennheiser marka 30-40 liralık kulaklıklar falan gayet iyi ama deneyin bence. modeli aklımda değil ama 30-40 lira arası bir rakama almıştım çok memnun kalmıştım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.