Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
586
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iphone 5 için kablo
R
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar iphone 5 için kablo alacağım ama apple'ın orjinal kablolarının fiyatları biraz tuzlu ve çok çabuk kopuyor bildiğiniz üzere bu yüzden ben de daha ucuz ve dayanıklı kablo arayışındayım ama bir yandan da çekiniyorum biliyorsunuz çakma kablolar şarj etmiyor telefonu acaba microsonic markası onaylı mıdır sorun yaşatır mı? ttec ve belkinin onaylı olduğunu biliyorum ama microsonic'in de çok hoş kablolarına denk geldim bilgisi olan var mı ?



P
9 yıl
Yüzbaşı

Ben 3m lik olani almistim 2 ay sonra sarj etmemeye basladi atmak zorunda kaldim tavsiye etmem

Ttec 3lu (eski apple samsung yeni apple uclu) ve uzun kablolu kedimin onca kemirmesine karsin daha uzun bir suredir sorunsuz...

Belkin dock alali cok olmadi ama simdilik sikinti yok



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

benim de aklıma en çok yatan ttec ama merak etmiştim microsonic nasıldır diye bulaşmayayım o zaman yorumunuz için teşekkürler




Bu mesajda bahsedilenler: @ponchik
C
9 yıl
Yarbay

Ttec geçen yıl aldım ve kısa sürede ucundaki sarı renkli metaller döküldü. Bana mı öylesi denk geldi bilmiyorum ama ttec'ten daha iyisini beklerdim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Z
9 yıl
Yarbay

Orijinal olmayan kabloyu alacaksın bozulacak şarj olmayacak cihazın sonra tekrar alacaksın yine aynısı olacak adam gibi orijinal al uğraşma kafan rahat etsin.

Ayrıca forumda uygun fiyata orijinal kutudan çıkma şarj cihazı satan arkadaşlar var 2.el bölümüne bak derim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
9 yıl
Yüzbaşı

Hocam ben bırdan almıştım.kutulu orjinal apple ürünü

Apple Lightning Data Kablosu iPhone 5 / 5s / 6 / 6 Plus MD818ZM/A

http://www.hepsiburada.com/liste/ProductDetails.aspx?productId=teldataip5&categoryId=29010123



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Yarbay

Original Apple kablolarına "dayanıksız" diyorsanız (ki bunların 1 metrelik olanı AppleStore'larda 49 TL idi, son zamlardan nasiplerini aldılarsa bilemeyeceğim...), çoğunlukla D & R'larda 60 TL'ye satılan Hama markalı 1.5 mt'lik Lightning Kablolar (beyaz ve siyah renkleriyle mevcut) orijinallerden çok daha dayanıklı ve Apple tarafından da onaylıdır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
9 yıl
Teğmen

Benden size tavsiyem sebepler ne olursa olsun elinizden geldiğince orjinal şarj ve kaplo kullanmaya özen gösterin her ne kadar pahalı olsada sonucta dunyanın ödemesini yapıp cebinize attıgınız telefon için



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.