Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
445
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Lanet Olası Problem Soruları !!!
T
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Problemler dışında çoğu konuya hakimim. ortalama 22-25 civarı net geliyor. İlk 16-17 soru full çekmeme rağmen problem sorularına gelince 10 soru art arda boş bıraktığım bile oluyor. gerçekten moralimi bozuyor bu durum. verilenleri okurken soruya gelince ne yapacağımı unutuyorum ya da bilmiyorum. baştan başlıyorum okumaya bu sefer soruyu unutuyorum. yapabildiklerim de en az 5-6 dakikamı alıyor soru başı. içlerinde sadece yaş problemlerini sorunsuz çözüyorum.

siz problem sorularını çözerken nasıl yol izliyorsunuz?



L
9 yıl
Binbaşı

Ben direk oku anlayacağın şekilde kenara yaz taktiği yapıyorum problemler full geliyor bi işçi havuz için 3 4 dk gerekli onu sona atıyorum ama bireyin denemelerinde problemlerden genelde full çekiyorum problemler için pratik düşünmek gerçekten önemli



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
9 yıl
Yüzbaşı

Ben ümidimi kestim gibi problemden. Normal sınavlardakileri az çok yapıyorum ama ösym sorularını anlayamıyorum. Hele sınav anında stresten denemelerdeki kolay problemleri bile kaçırabiliyorum bazen. Tamamen yetenek işi benim gözümde. 4 yıl boyunca ders çalışmayan arkadaşım takır takır çözebiliyo mesela bu insana koyuyo işte böyle aptal bi sınavla seçilmemiz. Geçen senenin soruları çözdüm şimdi. Problemler uzun, diğer sorularda geçmiş yıllardan uzun işlemli uğraştırıcı. Geçen seneki gibi mat gelirse problemleri sona bırakmayı düşünüyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Çavuş

aptallar tespiti çok doğru




Bu mesajda bahsedilenler: @bilmem06
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.