Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
541
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Wilstar'a Başlıyorum Yardım
L
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Uzun zamandır WoW oynayan biri olarak biraz uzaklaşmak istedim ve uzun zamandır merak ettiğim Wildstar'a başlıyorum. İndirmeye başladım birkaç saate tamamlanır sanırım.
Oyun hakkında hiçbir fikrim yok ve genelde okuduklarımdan yola çıkarak oldukça hardcore bir yapıya sahip olduğunu anladım. Türk guild ya da farklı bir adı varsa bu tarz
oluşumlar hangi serverdadır, hangi taraftadır ya da Türklerin bu oyundaki yeri ne gibi merak ettiğim sorular var. Oyunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ederim.



O
9 yıl
Binbaşı

Gw2 wow ve teso oynadim iclerinden bi gw2 beni bir sure idare etti artik yorumlarina bakaratan bu oyunuda dusunurum^^ diablo 3 sarar mi acaba beni :S



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
L
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Diablo 3 oynadım ama beklentimi karşılamadı yeni paketini satın almadım. Memnun olanlar da var ama Wow'dan sonra içerik olarak tatmin edeceğini düşünmüyorum.



M
9 yıl
Yüzbaşı

Hocam wildstar oyuncu sayısı çok az ileride ghost town olabilir benim canımı sıkmıştı. Tabi bu yazındı şuanda da o zaman kadar iyi değildir bence.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
9 yıl
Binbaşı

wildstar "ghost town" olursa f2p e döner. Şuan bu söylediğinz şey ile alakası yok. Mega server muhabbetinden birleşmişti bi ara tüm serverlar. Pvp/pve diye 2 ye ayrıldı. Zaten ilerde onlarda birleşip, özel bir world pvp alanı olacaktır.

oyun hakkında yorum isterseniz:
Wildstar daki pve muazzam. Oyundaki skilllerin kapladığı alanların gösterilmesi ilk başta itici gelsede bunu pve de eğlenceli yapmışlar. Yok öyle yan gelip yatıp boss kesmek. Single player oyunlardan daha eğlenceli pve si var. Söylendiği gibi hardcore. Sadece zor değil, eğlenceli de. Bunu çok güzel başarmışlar, bu konuda ciddi takdiri hakediyorlar. Bu konuda yazacak çok şey var ama görsel olarak netde görmeniz daha uygun olur.


Oyunun kötü yanlarına gelecek olursak.
Oyunun ekibi bugları düzeltme konusunda yavaşlar. Bunu düzeltiyorlar gibi görünüyor ama geçmişte çok yavaşlardı.
Pvp si pve sine göre sönük kalıyor ve malesefki o pve zevkini yaşayana göre pvp sıkıcı oluyor.
Build çeşitliliği az. Pasif ağacındaki seçenekler az (daha önceden çok kullanışsız şey vardı onları düzelttiler kısmen ama alternatif olarak az).
Türk guildi yok, oynayanlar da yabancı guildler de oynuyor.


Açıkcası ingilizce sorunu yoksa, zor pve den hoşlanıyorsanız buyrun.. Wildstar eğlencelidir.
Fakat pvp den hoşlanıyorsanız pek tavsiye etmem. Açıkcası Guild wars 2 gibi bir pvp oyunu varken wildstar tavsiye etmem (Zaten yarın 15:00 dan sonra 2 günlüğüne gw2 nin fiyatı 10$ olacak (aylık ödeme de yok). Önceliği pvp olanlar için oyum gw2 den yana. Ama yukarıda dediğim gibi pve isteyen, pvp ile pek işi olmayan adam için ise wildstar eğlendirir. Yapacak çok şey vardır wildstar da fakat pvp de beni yüz üstü bırakınca ben bıraktım)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Oyunu satın aldım şuan oynuyorum bakalım. Pvp seviyorum normalde ama Pve de deneyebilirim İngilizce sorunu yok. Beğenmezsem Gw2 denerim artık.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
9 yıl
Binbaşı

pvp seviyorsan ve pvp ağırlıklı oynayacaksan boşa wildstar da uğraşma. Hazır 10$ iken gw2 kaçırma bu fırsatı. ilk başta gw2 garip gelebilir ama pvp de yetenek konuşur.
Wildstar da pvp patch i, bir sonraki büyük patch ile gelecek. Anca ozaman pvp denenir. Tabi ozamana kadar karakterimi kasayım, pve yaparım vs. diyorsan başka. Açıkcası ben yeniden hesabımı aktif etmem wildstar da. 2-3 kez o hataya düştüm, tekrarını yapmam. (tamamen pvp sevdiğimden, yoksa pve için oynardım)



O
9 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

Gw2 wow ve teso oynadim iclerinden bi gw2 beni bir sure idare etti artik yorumlarina bakaratan bu oyunuda dusunurum^^ diablo 3 sarar mi acaba beni :S

İcimden dedim ki allah askina gw2 de ne yaptinda biraktin oyunu bi exotic setle oyun mu bitti beni oyundan sogutan thiefdi tavsiyem ne isterseniz onu oynayin thief en ufak hataya izin vermiyor oteki tarafi boyluyorsunuz.Bi abimiz de sen guardian oyna bence hem araştırmayı seviyosun hemde oynayış tarzı sana göre dedi.Hadi bakalım ne olacak.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
9 yıl
Binbaşı

tüm sınıfları spvp de izleyin biraz.. oturup 2-3 saat ayırırsanız gw2 de istediğinzi sınıfı bulabilirsiniz.

Birde şöyle birşey var. Gw2 diğer oyunlara benzemez. Skillerinizi rastgele kullanarak oynamayacaksınız. Bir moba oyunu oynuyor gibi oynayacaksınız. Dodge yeteneğinizzi sadece gerekli skillere kullanacaksınız. Bunları çözünce gw2 eğlendirir. Aksi halde tuşlara basıp, cd leri harcayıp ölerek sıkılırsınız.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 6 Mart 2015; 20:26:10 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Evet alınabilir Gw2 ama Wildstar combat mekanikleri inanılmaz hoşuma gitti. Leveling sırasında etraftaki insanlarla duel bile çok keyifli geldi. Bakalım daha yeni başladık görücez.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.