Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
665
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Lindsey Stirling, İstanbul’a Geliyor! Kimler Konserine Gidecek
S
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Yillar once Turkiye ye gelirse konserine gidecegim demistim belki geliyordur diye arada bakiyordum dun kesinlesmis bugun de biletleri satisa cikmis hemen kiz arkadasima ve kendime 2 bilet aldim

Oyun müziklerinden ve oyun virallerinden tanıdığımız, Lindsey Stirling Avrupa turnesi kapsamında İstanbul’a geliyor. Konser; Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde, 14 Temmuz 2015’te gerçekleşecek.


1986 doğumlu Kaliforniyalı keman virtüözü ve performans sanatçısı Lindsey Stirling sadece müzikleri ile değil, daha çok oyun piyasasına oynamasıyla da gönlümüze taht kurmuştu.

2012’de kendi adını taşıyan albümüyle büyük bir çıkış yakalayan sanatçı, ilk olarak adını America’s Got Talent yarışmasında çeyrek finalist olarak duyurmuştu. Daha sonra Pentatonix ile birlikte coverladığı Imagine Dragons’un “Radioactive” şarkısı çok büyük bir sükse yarattı.

Son olarak Dragon Age: Inquisition viraliyle oyun piyasasında adından söz ettiren Stirling, bundan önce de Skyrim ve Assassin’s Creed III gibi oyunların virallerini yapmıştı.

< Resime gitmek için tıklayın >

Videoyu izlemek için tıklayınız

Videoyu izlemek için tıklayınız



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.