Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
334
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İphone 6 Çok ısınıyor...
H
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar iphone 6 siyah renk dururken kaşındım ve gittim gold aldım. Her neyse Allah cezamı verdi daha telefonun 6. günü ve 5 dk konuşmasında bile telefon acayip ısınıyor. Isınma ile bir ilgisi varmı bilmiyorum ama çok çabuk da şarjı bitiyor. Siyah iphone 6 la 1.5 günü rahatlıkla doldurmama rağmen 1 günü çıkartamıyorum. Telefonun aşırısı ısınmasından dolayı servisten sonuç alan var mı ? Telefonu vodafone den aldım ama servis fark etmiyormuş, ürünü genpa ya da verebiliyormuşuz. Sizce hangi servisi seçmeliyim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



A
9 yıl
Yarbay

Telefon ısınmasının şarjla ilgisi var.ısındımı işlemci güç harcıyor demektir buda bataryayı bitirir?hangi ios sürümü kullanıyorsunuz?bende 8.1.1 kullanırken cayır cayır yanıyordu 8.1.2 de bıraktım telefonu ve güncellemedim nazar değmesin çok iyi şimdilik.önerim bataryayı full boşaltmanız eğer olmazsa temiz kurulum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Temiz kurulumu gerçekleştirdim . Sürüm 8.1.3 şuanda. Bataryayı full boşaltıp da denedim sorun aynı ..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Ürünü genpa ya göndermeye karar verdim. Bakalım hayırlısı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
9 yıl
Yüzbaşı

Servise verebilirsiniz telefonu.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.