Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
602
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Asus U36SD --No Audio Output Device--
G
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba. Bende Asus U36SD laptop var. Alındığında içinde Win7 vardı. Ben buna 8.1 kurdum fakat ses alamıyorum. Sağ alt kısımda No audio output diyor ve Control Panel>Device Manager kısmında da High Definition Audio Controller kısmında da sarı uyarı simgesi var. Çalıştırılamadı hatası veriyor. Eski ve Güncel Realtek driverları yükledim onlarda da çalıştırılamadı deyip aynı hatayı veriyor ( Code 10 hatası ). İnternetten enable-disable yapma işlemlerini yaptım, kaldırıp yeniden kurmayı denedim, have a disk deyip manuel yapmayı da denedim fakat çözüm bulamadım. Bios güncellemesi önerenler olmuş ama anakartı marka model bulamadım, tavsie eder misiniz, biraz sıkıntı bi iş diye biliyorum.



B
9 yıl
Yarbay

biosu burdan indirebilirsinizhttp://www.asus.com/tr/Notebooks_Ultrabooks/U36SD/HelpDesk_Download/ İS yazan yerden digerleri bölümünü seçin orda bios var bi güncelleyip deneyin



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.