Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1464
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kombo
D
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar malumunuz hepimiz kombo yapıp uyguna indirimler yakalamaya çalışıyoruz. Gördüğümüz bildiğimiz komboları tek başlık altında da toplarsak gözümüzden kaçmaz diye düşünüyorum. Yalnız sürekli bu işle birisi uğraşmalı ki ilk mesaj güncel kalsın. Ben uğraşayım diyorum ama iş yoğunluğu nedeniyle güncellemede sıkıntı çıkar mı bilmiyorum. Bu konuyu uygulamaya geçirirsek çok kazançlı çıkarız ama siz bilirsiniz gerek yok da diyebilirsiniz. Sıcak fırsatlardaki arkadaşlar genel olarak olsun derse sizden istediğim hangi sitede hangi indirimler var kredi kartı kampanyasıyla hangi komboları yaparız paylaşmanız. Ben de bunları görüp ilk mesajı güncel tutmaya çalışayım. Örnek olarak

N11 17 - 25 Şubat 2015 tarihleri arasında 100 TL ve üstü alışverişe 22 88 44 şeklinde kuponlar var, banka kampanyası ise haricen opet world karta 9 Şubat – 9 Mart 2015 tarihleri arası her 500 e 50, her 1000e 100 yakıt puan.
http://www.n11.com/kampanyalar/kupon-kampanyasi?icid=200501_b_kupon-kampanyasi
http://www.opet.com.tr/tr/Kampanyalar.aspx?type=opet&cat=&id=&camp_id=277


Hızlıal 16 Şubat-28 Şubat 2015 tarihleri arasında tek seferde gerçekleştireceğiniz 1.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli ilk alışverişlerinize 100 TL MaxiPuan! Ayrıca bulabilirseniz 50 lira çekler satılıyordu.
http://www.hizlial.com/r6898/Maximum


gibi iyi derseniz uygulamaya geçelim. Yorumdan çok komboları paylaşalım. Ne dersiniz?



H
9 yıl
Yüzbaşı

N11 world kampanyası başlıyor. Opet world işe kombo olabilir. Anlık indirim Vs ile daha kombo olabilir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
9 yıl
Binbaşı

Gereksiz kalabalık



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
9 yıl
Yüzbaşı

Yok artık. Bütün permütasyonlara başlık mı açılacak..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

başlık açılmayacak yazalım ilk mesajı güncel tutalım dedim ama anlaşılan gerek yok bütün konuları takip edip yazılanları okuyalım. Zaten bedavacı da çok forumda armut pişsin ağzıma düşsün diye düşünen okusun bir zahmet o zaman vazgeçtim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.