Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
352
Tıklama
0
Öne Çıkarma
çok kötü durumdayım ciddi yardımınız lazım
T
9 yıl
Er
Konu Sahibi

dün sabah yola çıkmıştım istanbula geliyordum sonra bir köpek bana saldırdı arabanın kaputu patladı öldüm mecalim kalmadı köpek sonra insana dönüştü yanıma geldi dedi ben kaka adam memnun oldum dedi ve arkadaş olduk sonra bi teletabi geldi kaka adamın kafasına sıktı noluo dedim dedi o kaka adam kötü biri seni yiyecekti dedim nası olur o benim arkadaşımdı dedi o seni yemek olarak görüyordu ve diğer teletabilerle geldi beraber güneşe doğru neşeli bir şekilde yürüdük. güneş çok neşeliydi ve birden uzaylılar teletabilerin güneşini çalmaya çalıştı teletabiler karşı koydu ama uzaylılar hepsini kaçırıp üstlerinde deney yaptı. sonra benide kaçıracaklardı ki, anakin skywalker geldi dedi bırakın onu ve uzay gemisine saldırdı ve o an bir patlama oldu ve boyut değiştirdim. cehenneme gelmiştim yanımda zebaniler vardı ve zebani kadınlar vardı bunlar jartiyer giymişti tam zebani kadına yazıyordum ki, dean ve sam winchester geldi kafasını uçurdu zebaninin. dean dedi sen kimsin dedim beni bırak sen kimsin dean sinirlendi arabayı üstüme sürdü fakat o an melek indi ve dean ve sami öldürdü. sonra cehennem ve cennet amansız bir savaşa girdi. bu savaşın sonunda dünya yokoldu fakat ben dünyayı kurtardım kimse hatırlamıyo fakat ben dünyayı kuttardım.
sonra gittim meleklerle pes attım 3-0 koydum sonra beni cehenneme hapsettiler. ama artık çok rahatım.... kendimi seviyorum. teletabilere üzüldüm... onlar benim arkadaşımdı. ya ne yapcam öldü onlar olamaz





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Traxen -- 16 Şubat 2015; 15:59:50 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
9 yıl
Er
Konu Sahibi

up yardım edin :(



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
9 yıl
Yüzbaşı

T
9 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: mrBohannon

ZEBANİ ALERT

nerde zebani var milleti kandırma



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
9 yıl
Binbaşı

Csb teletabiler çoktan öldü.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.