Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1843
Tıklama
0
Öne Çıkarma
pejo uzaktan kumanda sorunu yardım..
E
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar selamlar, 1,6 hdi 110 hp 2008 model 308'm var ve uzaktan kumanda anahtar sorunu yaşıyorum. nette bayağı araştırdım diğer pejo forumlarında vs ve çözüm bulamadım. uzaktan kumandam 1 gün çalışıyor 1 hafta çalışmıyor, bazen bir çalışıyor bir çalışmıyor. senkronizasyon yöntemlerinin hepsini denedim, kontakta senkronizasyon, kapıyı anahtarla kilitlerken vs çözüm olmadı.

Anahtarcıya götürdüm 3-4 kez; bir cihazla kontrol edip kumanda çalışıyor diyorlar, cihaza bende baktım kumanda sinyali gönderip göndermediğini tespit eden bir cihaz. işin sinir bozucu tarafı brikaç kez başıma geldi, hastaneye gittiğinde birden iyileşen çocuk gibi anahtarcıya gidince bi bakıyorum çalışıyor. kumandanın içine baktık kopukluk vs var mı diye göremedik sağlam duruyor. arabadaki alıcısı bozuk olabilir mi dedik onu kontrol ettik o zaten arızalı olsa araç hiç çalışmazmış. başından böyle bir şey geçen ya da çözüm önerisi olan var mı?



D
7 ay
Er

20 gün önce birebir aynı arabadan aldım. Bugün ilk kez bu sorunu yaşadım. Kumandaya bastım bastım açılmadı. Anahtarı taktım çevirdim yine açılmadı. En son anahtarı taktım çevirdim, o vaziyette iken kapı kolunu çektim açıldı.(aynı anda kumandaya da basmış olabilirim) Siz bu soruna bir çözüm bulabildiniz mi? Bulduysanız paylaşabilir misiniz?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.