Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1610
Tıklama
0
Öne Çıkarma
hspa modülüne ses hattı takıp bilgisayarı tarifeli cep telefonuna çevirmek mümkün mü?
D
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Öncelikle konunun yeri burası değilse adminler istediği yere taşıyabilir.

Lenovo x230 bilgisayarım var. Bu bilgisayarda dahili ericsson h5321 gw hspa modem var. Ne zamandır data hattı ile güzel güzel kullanıyordum. Taki avea tutup aile hattı diye birşey çıkarana kadar. 25 lira yerine 5 tl vermek için hspa ya ses hattı olan sim kart taktım böylece aile paketine dahil oldum. Tabi donanimhaber kafasında olan bir adam olduğumdan madem 3000 dk sınırsız sms ve 6gb internet var sonuna kadar kullanayım dedim. Google da aradım taradım derdime çare bulamadım. Derdim şu ki;

Ben bilgisayarıma öyle bir program kurayım ki; avea hattımdaki bedava dakikalarla konuşayım o sms lerden kullanayım, internete de bağlanayım ki zaten bağlıyım onda sıkıntı çıkmadı. ama bu arama ve sms işi için yardımınıza ihtiyacım var. Böyle bir program duyan bilen gören var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim.

avea ya bi konu açmıştım ama sonra arkadaşlar buraya yönlendirdi. O yüzden ilk şunu söylemeliyim mobile partner işimi görmüyor çünkü bendeki dahili wwan modülü ericsson h5321 gw mobile partner turkcell vınn da işe yarıyor.

konunun tutması dileğiyle saygılar...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.