Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
2158
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung lcd tv hiçbir tuş çalışmıyor.
T
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba.

Elimde le32c630 model samsung lcd var. Geçen hafta arızalandı. Televizyon fişe takıldığı gibi açılıyor, ne kumanda ne de tv üzerindeki dokunmatik ekran çalışıyordu. 2 dakika içinde de restart atıyordu kendine. Servis çok yüksek paralar isteyince araştırdım, açılıp kapanma olayının sık rastlandığını gördüm. Patlayan kapasitörlerin değiştirilmesi yetiyormuş. Neyse açtım baktım, patlak yoktu ama ben yine de kapasitörleri aynılarıyla değiştirdim. Şimdi açılıp kapanma sorunu bitti. Ama tv hala kendiliğinden açılıyor ve tuşlar çalışmıyor. Fişi çekmeden kapatamıyorum tvyi. Ses de yok gibi ama emin değilim, sesi kısık da kalmış olabilir. Ayrıca tv açılırken açılış müziğini duyuyorum. Bunun yanı sıra tv açılırken üzerindeki kırmızı led ışık 4-5 kere yanıp sönüyor.

Başına daha önce böyle birşey gelen var mı? Herhangi bir tavsiye verebilir misiniz?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yardım edebilecek kimse yok mu? Fişe taktığım anda kendiliğinden açılıyor ve hiçbir komutu algılamıyor tv. İki haftadır cnntürkte sesi kısık halde kaldı. Kapatamıyorum da tvyi. Sizce hangi parçanın arızasından kaynaklanıyor olabilir?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncer_gs1905 -- 22 Ocak 2015; 17:26:58 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
9 yıl
Binbaşı

Sanırım servis yardımcı olabilir.



G
9 yıl
Yarbay

Bir ara konu vardı samsung tvlerdeki arızalar mıydı tam hatırlamıyorum sizin durum gibi basit arızalar için 300 500 isteyen teknik servisin yapacağı kondansatör değişim işini kendi yapan arkadaşlar vardı isterseniz forumu bir araştırın

Geçmiş olsun bende de samsung tv var plazma ara sıra tırsıyorum ya bişey olursa diye



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

kapasitör değişimini yaptım. açılıp kapanma olayı gitti ama kumandanın ve tuşların çalışmaması hala sabit.

teknik servis'ten yaklaşık bir rakam aldım. tv'nin fiyatının yarısını istiyor. o yüzden servise vermektense evde süs eşyası olarak kullanmayı tercih ederim:)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.