Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
688
Tıklama
0
Öne Çıkarma
****Eskişehir Paradoks**** Eskişehir Odadan Kaçış Oyunu
İ
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Nedir?

Odadan Kaçış Oyunu; Bir grup insanın, bir odaya / binaya kapatıldıkları ve belirli bir sürede konseptteki bulmacaları çözerek oradan çıkmaya çalıştıkları gerçek zamanlı bir macera oyunudur. Kökeni Amerika Birleşik Devletleri ve Japonya olan oyun 2014 yazında ülkemizde de popülerleşmeye başlamıştır.

Biz, Eskişehir Paradoks ekibi olarak daha önce hiç denenmemiş bir şeyi gerçekleştirdik ve "Odadan Kaçış" konseptinden çok "Hikayeyi Yaşa" konseptine odaklandık. Mantık, zeka ve biraz da şans ile bulmacaları çözüp gerçeğe ulaşmaya çalışırken aynı zamanda kendinizi sürükleyici bir romanın içinde hissedecek, grubunuzla unutulmaz bir deneyim yaşayacaksınız.

Hikaye

DEDEKTİFİN BEYNİ

"1979, Budapeşte 26 Kasım 1979; Ünlü Dedektif, Szeged Belediye Başkanı'nın öldürüldüğü olayı incelemekte ve giderek çözülmez bir düğümün içine düşmektedir. Sonunda şans yüzüne gülen dedektif son derece önemli deliller ele geçirir ve şok edici bir gerçeğe ulaşır. Katilin kim olduğunu ve tüm bu suç düğümünün arkasındaki gizli örgütü açıklamak üzereyken ofisi kundaklanır. Tüm delillerin yanması bir yana dededektif de dumandan zehirlenip komaya girer. Ve oyun başlar..."

Dedektifin anılarına girmeye; ve onu tekrar aydınlığa ulaştırmaya hazır mısın? 1 saatlik süre boyunca gurubunla birlikte dedektifin beynine girecek; eğlenceli, şaşırtıcı ve soyut maceralar deneyimleyecek; akıllı bulmacalar ile gerçeğe ulaşmaya çalışacak ve en önemlisi hikayeyi yaşayacaksın...

Size ihtiyacı var.

ÇOK YAKINDA REZERVASYONLAR BAŞLAYACAKTIR



http://www.eskisehirparadoks.com/



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.