1 hafta önce sıfır alınan telefonda 4.4 kit kat güncellemesini yapmak istediğimizde fotoğraftaki hatayı alıyorum yardımcı olabilecek arkadaş varsa teşekkür ederim telefonu sıfırlama ve Root menüsünden Format atma gibi işlemleri yaptım halen aynı hata devam ediyor < Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hafıza kartında güncelleme dosyası duruyorsa eğer silip tekrar indirmeyi deneyin, inerken bir problem olmuş olabilir. Eğer sorun devam ediyorsa general mobile resmi sitesinden güncellemeyi indirip oradaki yönergeleri izleyerek kurabilirsiniz. Edit: resme dikkat etmemiştim sorun dosyada değil uygulamada. Ayarlar-uygulamalar-tümü yolunu izleyin sistem güncellemeye girip verileri temizle deyin, eğer sorun devam ediyorsa üstte belirttiğimi yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay z -- 17 Ocak 2015; 17:42:33 >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >