Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
889
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LG 42LD750
H
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

3.5 sene önce aldığım Lg 42 LD750 televizyonum 2 gün önce durup dururken görüntü 2 defa gitti geldi ve sonra komple gitti. Televizyonu açtım kapadım.Reciverı açtım kapadım.Fişten çıkardım .Başka hdmi girişlerini denedim. Hdmi girişlerine başka cihazlar bağladım. Her seferinde menüde hdmi girişi aktif hale geliyor ve bağlanıyor yazıyor ancak ekrana lg logosu geliyor altında servis yok yazarak.

Yetkili servis telefonla anakart değişecek 500-600 tl masrafı olur diyerek geçiştiriyor. Bir kaç özel servisle görüştüm anakart resetlenecek diyen de var .KArt değişecek diyen de var. Anakart tamir olabilir diyen de var.

Birinden anakart buldum gönderecekti sonra vazgeçti.

Tanıdığınız işinin ehli güvenilir servis var mı ? Yada bu işten anlayan birilerinin yorumunu bekliyorum



L
9 yıl
Çavuş

Merhaba,
tv nin ana kartı arızalı görünüyor ama emin olmak için atölyede incelenmesi gerekir. Ankara da ikamet ediyorsanız yardımcı olurum Ankara dışında iseniz model uzantısını paylaşırsanız ana kart fiyatı verebilirim.
www.lgservis.com.tr



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.