Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
899
Tıklama
0
Öne Çıkarma
takım elbise öneri???
U
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Beyler 2 haftaya nişanım var ve takım elbise almam lazım. max. bütçe 300 . önerileriniz var mı ? karacada beğendim kalitesini hiç bilmiyorum. önerilerinizi bekliyorum..



B
9 yıl
Binbaşı

Yün olsun polyester olsun, kırışmasın. Çok şişman değilsen italyan kesim dar kalıp olsun. Ben geçen sene Abdullah Kiğılı Exclusive'den 330'a aldım gri bir tane. Çok güzel bir kesimi var. Bu sene de mezuniyet için Altınyıldız'dan alacağım. Tavsiye ederim. Bir de Sarar'a bak.
Önemli olan yengeyle uyumlu olun, sırıtma yanında, renk uyumu olsun. Zaten bi gün giyeceksin. Mahmutpaşa kalitesine düşme, memur gibi bol giyme, bir de çok parlak giyme. Zaten flaş falan patlayacak, nur parçası olarak çıkarsın fotolarda.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

saol dostum karacanınhttps://www.karaca.com.tr/toss-erkek-takim-elbise-lacivert-514241601-012-tr.html#.VLGEGtKsX3Q su modeline karar verdim kesimi falan gayet iyi gibi:)




Bu mesajda bahsedilenler: @burock1997
B
9 yıl
Binbaşı

Hocam güzel kesim de dediğim gibi iki etmen var. Bir, sizin üstünüzde duruşu. İki, nişanlıkla uyumu. Bu ikisini yakalayabilirsiniz umarım.
Bir de takım elbise alınmaz, diktirilir diye bir laf var. Bence tamamen haklılar. Ama güzel bir terzi bulacaksınız, provaya gideceksiniz, bu süreçte kilonuzu sabit tutacaksınız falan. Üstelik bunun bir de maddi külfeti olacak. Benim tavsiyem siz gene de iyi bir terzi bulun, takım elbiseyi alır almaz üstünüze göre daralttırın, ufak rötuşlar yapın, tam olsun. Ya da mağazanın terzisi varsa o da yapabilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.